Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt?
Hogy lehet ilyen korán kelni?
3.
Szeva Bogyesz Szerintem a haverod akkor kitalált valami új kategóriát. Vajon hogy csinált... Lehet Sanyival rakatott a toyota alá Rába laprugókat és levizsgáztatta 5 tonnára...
Egyébként ezt én sem értem.... Az kis személyautó méretű mikrobi ami nekem van az teherautó kategóriába tartozik. Nos Vonatkozik az összes teherautóra vonatkozó korlátozó szabályzat, mint pl. országúti 70, vagy a teherautóval behajtani tilos és egyéb nyalánkságok. A biztosítás és a teljesítmény(nekem súly) adó is ennek a függvénye. Egyedül és érthetetlen módon a jogsi nem kell hozzá C, ahhoz amelyik megengedett legnagyobb ösztömege nem éri el a 3,5 tonn át. Ne kérdezt, hogy miért van ez így, alapvetően ez könyebbség annak akinek nincs meg a c-je, de értelemetlen, mert a b kategoriával sok mindent nem tanulsz meg amit c-vel tudni kéne. Pl. párhuzamos úton való közlekedés és egyéb nyalánkságok... Bár nem adok neki sokat valamelyik fejbefingott, majd hamarossan kitalálja, hohy ezekhez is kell a c(bár hozzáteszem jogosan), na akkor lessz ám kapkodás...
Bogyeszkám olyan létezik, hogy valaki a személyautólyát kisteherre vizsgáztatja(C1) Ezek általában cégek, hogy jobban el tudják számolni a költségeket. Ennek vannak bizonyos kritériumai. Pl. te is letudod a Bömbit vizsgáztatni teherautóra, kell bele egy térelválasztó rács meg mittudom én mi, de pont egy dolog nem fog változni, a vezethetőségi kategória...
Persze várom új ötleteidet...
2ik
No.1
Jo reggelt
Nem gyilkolva.
Két gyilkolás közt hogy töltitek a szilvesztert?
pipi a cimbim is igy járt nekiis olyan tolyólya vann mint neked levizsgáztatta mittooom én mire és C-vel keni ennnyi nyugi nemülök kocsiba tegnap is voltam határiában pilótával.Bélus segit aztán az asszony ha lesz papirja!motorra meg nemkel
én azért kölcsön kérném egy 7végére
Hali!Ki motorozott máma?Én igen! Volt vagy 3 fok errefelé,de már nagyon kellett.
Valaki küldjön ennek a Pipinek egy ilyet,mielőtt hülyeséget csinál!
Nem-nem Innentől spórolok, hogy minden pénzem ebbe az alapba tudjam tenni, sőt a láthatatlan jövedelmem teljes egészét is...
Cselekedjetek ti is így testvéreim, állítsuk meg a népesség fogyását...
vélemény : igyál még egy felest .
Bár ha jobban meggondolom akkor meg hülyeséget csinálnánk... Most láttam a tv-ben, úgy fogy a népesség, hogy jövő ilyenkor 10 milla alatt leszünk.
Nos erre is van megoldás: Amit a zsebünkben hagy az állam fizetést annak pont felét beletesszük egy közös alapba és a romáknak adjuk, hogy hagy bírjanak még jobban szaporodni. Nekünk már tök mindegy, mert magyarember már az egész fizetésével se mer gyereket vállalni, mert azon parázig, hogy neveli föl, a nigákat ez meg pont nemérdekli. Tehát ez a kiut a népesség fogyásra...
Vélemény?
bár csak annyian lennének ,de a valóságban 2,3körül vannak csak nem vállalja sok,ezt egy cigányvajda mondta-híres utolsó szavak .
Ha ezen múlik csinálunk egy alapítvány...
Szerintem nem lesz a suskával gond 1,5 millió lőszer 3x-osa is lazán összegyűlik, ugye ennyi kell, mert sorozatlövésnél sok lehet a téves...
na igen a varjak ,azok ellen kiváló ,csak a lőszer drága bele .
Egy ilyen kőhajító engem is érdekelne,mert itt a "varjúzás" ideje!
Jól sejtettem valami kínzó eszköz...
Bele se merek gondolni, azt a gázcsövet vagy mit hová tugják fel...
ez lenni kgst piacról beszerzett 3lábú szoviet harckocsioldaltámaszra szerelt rekultivátor fej amire egy 3/4 es fél méter hosszú gázcső van rá applikálva amerikai titkos(nasa-s) módszer segítségével,aminek a leírását chen mestertől vettem a józsefvárosin . .
Mi ez nem látom, mert nem tudom felnagyítani a képet.
Valami satupadnak látszik... Megkínoznál, ilyen közép kori módszerekkel...
én ha lövök az betalál ,van egy ilyenem a pincében .
Hát nem kell mesterlövésznek lenned, két egymás melletti strucctojást nehéz elhibázni még neked is...
Kegyelmezz...
én vagyok a merénylő aki herén lő .
Eksön ki sem mozdulsz a gép mellől a hidegre?
Ahá Barkóbázni akarsz velem... Hát közlöm veled abban g.ci jó vagyok...
Rákérdezhetek? KAZÁNFŰTŐ! te fűtöd a vonatot, hogy legyen gőz a haladásához...
Na akarsz még egy zsenivel játszani...
Barkóba, ki lől téged tarkóba...