Szeva Bogyesz Szerintem a haverod akkor kitalált valami új kategóriát. Vajon hogy csinált... Lehet Sanyival rakatott a toyota alá Rába laprugókat és levizsgáztatta 5 tonnára...
Egyébként ezt én sem értem.... Az kis személyautó méretű mikrobi ami nekem van az teherautó kategóriába tartozik. Nos Vonatkozik az összes teherautóra vonatkozó korlátozó szabályzat, mint pl. országúti 70, vagy a teherautóval behajtani tilos és egyéb nyalánkságok. A biztosítás és a teljesítmény(nekem súly) adó is ennek a függvénye. Egyedül és érthetetlen módon a jogsi nem kell hozzá C, ahhoz amelyik megengedett legnagyobb ösztömege nem éri el a 3,5 tonn át. Ne kérdezt, hogy miért van ez így, alapvetően ez könyebbség annak akinek nincs meg a c-je, de értelemetlen, mert a b kategoriával sok mindent nem tanulsz meg amit c-vel tudni kéne. Pl. párhuzamos úton való közlekedés és egyéb nyalánkságok... Bár nem adok neki sokat valamelyik fejbefingott, majd hamarossan kitalálja, hohy ezekhez is kell a c(bár hozzáteszem jogosan), na akkor lessz ám kapkodás...
Bogyeszkám olyan létezik, hogy valaki a személyautólyát kisteherre vizsgáztatja(C1) Ezek általában cégek, hogy jobban el tudják számolni a költségeket. Ennek vannak bizonyos kritériumai. Pl. te is letudod a Bömbit vizsgáztatni teherautóra, kell bele egy térelválasztó rács meg mittudom én mi, de pont egy dolog nem fog változni, a vezethetőségi kategória...
Persze várom új ötleteidet...
pipi a cimbim is igy járt nekiis olyan tolyólya vann mint neked levizsgáztatta mittooom én mire és C-vel keni ennnyi nyugi nemülök kocsiba tegnap is voltam határiában pilótával.Bélus segit aztán az asszony ha lesz papirja!motorra meg nemkel
Nem-nem Innentől spórolok, hogy minden pénzem ebbe az alapba tudjam tenni, sőt a láthatatlan jövedelmem teljes egészét is...
Cselekedjetek ti is így testvéreim, állítsuk meg a népesség fogyását...
Bár ha jobban meggondolom akkor meg hülyeséget csinálnánk... Most láttam a tv-ben, úgy fogy a népesség, hogy jövő ilyenkor 10 milla alatt leszünk.
Nos erre is van megoldás: Amit a zsebünkben hagy az állam fizetést annak pont felét beletesszük egy közös alapba és a romáknak adjuk, hogy hagy bírjanak még jobban szaporodni. Nekünk már tök mindegy, mert magyarember már az egész fizetésével se mer gyereket vállalni, mert azon parázig, hogy neveli föl, a nigákat ez meg pont nemérdekli. Tehát ez a kiut a népesség fogyásra...
Vélemény?
Ha ezen múlik csinálunk egy alapítvány...
Szerintem nem lesz a suskával gond 1,5 millió lőszer 3x-osa is lazán összegyűlik, ugye ennyi kell, mert sorozatlövésnél sok lehet a téves...
ez lenni kgst piacról beszerzett 3lábú szoviet harckocsioldaltámaszra szerelt rekultivátor fej amire egy 3/4 es fél méter hosszú gázcső van rá applikálva amerikai titkos(nasa-s) módszer segítségével,aminek a leírását chen mestertől vettem a józsefvárosin . .
Eksön ki sem mozdulsz a gép mellől a hidegre?
Ahá Barkóbázni akarsz velem... Hát közlöm veled abban g.ci jó vagyok...
Rákérdezhetek? KAZÁNFŰTŐ! te fűtöd a vonatot, hogy legyen gőz a haladásához...
Na akarsz még egy zsenivel játszani...
Barkóba, ki lől téged tarkóba...
Hogy lehet ilyen korán kelni?