Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Jimy L! Ez jól hangzik,tetszik az ötlet! Mi nyáron gondoltuk,de télen is jó,majd megdumálom a cimborákkal,aztán összehozhatjuk!
Hali Vader74!
Mi már évek óta kijárunk, a két ünnep között 2-3 napra.
Adventtől vízkeresztig buli van a Vencel téren, meg a Főtéren, meg mindenhol. Össze beszélhetünk egy közös utat jövőre, ha van kedvetek.
Jimy illetvolna 1 garázs is benne 1 gsx-r-el puszi Eszternek .........na meg neked is
nekem sajna csak az jut eszembe,mikor arra jártunk kifelé, általában 3óra kellett míg átmentem rajta
én még csak a rosszabb oldalát(részét)láttam
Szép lehetett! Jövőre mi is ki akarunk menni a haverokkal!
Ja, a múltkor is részeg barbie leesett a lépcsőn.
a zongora működik? .és a lépcsőn miért nincs korlát ,ez igy veszélyes. .
Ja a képek!
Tegnap este értünk haza Prágából, mivel mindenki kattingatott ezé én csak ezt a két képet készítettem. A züllős, bulizós, topless báros képek haverom gépén vannak, ha asszonya nem találta még meg akkor abból is teszek fel.......
No jó napot!
Néhány babaházas kép.
Jó kis vidi,nagyon érzi a gépet!
Egy kis 9R on board a TT-n!
http://www.youtube.com/watch?v...
nem én, oda adtam egy csajnak csak nem ért le rendesen a lába és mikor fordult meg meg feküt vele de nem lett neki semmi baja a régi szerintem már rég el kopott volna ennyitől , csak a fehér alapozó csikaródott meg rajta , a farok idom meg brutálisan masszív alig lehet felrakni
Már ezt is megcsúsztattad?
az árát megérte igazábol a lyukak helye is pontosak voltak kicsit feszegetni kel felrakáskor de ugye ennél egybe van az alsó és oldalsó idomok ezért van engem csak az bosszant hogy nincs benne a lámpa felfogatási helyek így egy kicsit tapasztanom kell majd a fejidomot bírja az ütődést és a csúszást is sajnos tesztelve lett
de én inkább ezt vetem meg mint az össze vissza hegesztet gyáriakat dupla pénzért
pipi én nemértem mit vartyogsz?!bevitte müszakira és megcsinálták neki némi segitséggel!enyi!menetleveles kistehert,tahográffal csak C-vel lehet vezetni
itt a környéken van 1 okos válalkozó és kitalállta a házi kenyeret házhoz szállitással 170ft-ért mindenki nálla vett a boltba hirtelen lement az ára ugyan annyira eddig 300 volt most tudja adni olcsón? alényeg megint 300 a kenyér a boltban.a házikenyér nemjön.csunyán megverték a boltosok rendőri intézkedés semmi miez ha nem korrupció
Látom felkerültek az idomok a motorodra.
Jó?
Érte az árát?
rá se basszatok lesz ez még szarabb is majd mikor a kenyér is 800 forint lesz a fizu meg 60 -70 ezer majd az tuti lesz
ja amúgy jó reggelt mindenkinek
"Ja és ócsó benzint vak rendőröket gumifákat és széles utat "

Bár így lenne minden!
De sajna a benzin januártól qrva drága lesz,a rendőrök továbbra sem vakok csak hülyék,a fák kemények,az utak kátyúsak!
De a remény hal meg utoljára,mondhatnánk fel a fejjel!
Csá nem normális kétkerekűek csak boldog ujj esztendőt szeretnék kívánni mindenkinek.Ja és ócsó benzint vak rendőröket gumifákat és széles utat
Na mi a puszta ,hoztátok az ívelt gerendai talpas faekét?
jó reggelt nincs zsák .