Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óvastad, nem jön!
Illetve na Jimy ebben az esetben odafelé kell becsalogatni, egy autó ára lesz nála...
Azt már megteszi a gép is(navigálás),de korán indulok és minél hamarabb szeretnék haza is érni,mert viszek magammal egy Haver szerelőt is sofőrnek visszaútra,ha úgy alakul.És nem akarok csak annyi időt elb@szni a napjából,amennyit nagyon muszáj!
Tán zörög a golf2ő
de csakis visszafelé...
na gyere hát földim ,a 0ásig kimegyünk eléd és benavigálunk .
Se rokonok,se örökség,sajnos!
Csak egy autót megyek megnézni(megvenni?).
Köszönöm a felajánlást Jimy,de Pestre nem kívánok bemenni,csak a nullásig!
Én személy szerint nagyon nem szeretem a nagyfalut,ha csak lehet elkerülöm.
Hisz ismersz?
Te jimy inkább visszafelé invitáld be, hátha lesz nála az örökségből előleg... Ha okossan játszol észre sem veszi, hogy eltünt, Pesten bárkire foghatod később...
9363, ha erre jársz a nagy faluba látogass meg. főzők valami finomat, és itt kajálsz (kajáltok).
Szóval inkább a rokonokhoz mégy lapátolni...
Biztos nagyon öregek és te vagy az egyetlen örökös...
Elkerülöm nyugi,a 3-on megyek!Eszem ágában sincs havat lapátolni szombaton!
Mit akarsz te kunszetmiklóson vagy dunaújvárosban? Remélem kőröst nagy ívben kerülöd...
Még akár azt is!
zőőőd p.nát?
Bogyesz én zsákolni máshogy szoktam De bármekora árvíz is lesz nálatok szerencsédre neked nem kell majd menned homokzsákot rakni, mert az közügy Ha jól játszol a lapjaiddal attól meg pont most tiltanak el téged néhány évre...
Jó,jó,csak akkor essen ott reggelig még vagy egy fél méter,hogy legyen miért elővenni azt a hólapátot!

Tudod én még régimódi vagyok,én még a zőőődet istenítem meg a p...t!
9363 most olvasom miket zagyválsz itt. Csak tájékoztatásul közlöm a ződ kawa rég nem divat ugyanúgy, ahogy a hetero sex sem...

Gyurika, ha 12-es, hát 12-es az oké, csak ne zőőőőd...

Ja 9363 nálatok tényleg nem esett a hó Ma reggeli tornám is meg volt 2 óra kb... Te viszont elég kipihent lehetsz, holnap 6-ra szeretettel várlak egy kis lapátolásra...
Te Fazon ha az a hangfal lett Sedu 10-éből a festés után, én a helyedben nem festetném a 9-est, mert a tiedből a végén sokol rádió lesz...
Akkó sakkozzál, ottan van az a mattos dolog.
Matt legyen az a lenyeg!
Szerintem meg egy hangfal.
Ez egy 1000Ft-os lakkbenzines festék lakk nélkül.