Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló pipifax!
eladtam a motort most 1 darabig nem lesz mocim mert gyüjtenem kell a lóvét!de ha minden jól megy akkor zx12 est akarok!de csakis zöld szinben!
Na vegeztem is
Itt reggel óta eső esik
Legalább elolvad ez a kurva hó
Asszem kell vedo ital is
Ne is emlegesd a havat.
Most is esik hogy baccna meg
Mehetek lapatolni
Jó reggelt!
Remélem a pipit rendesen belepte a hó. Ezé jó az ország közepén lakni, ha nyugaton esik ő is kap, ha keleten akkor is, stb. stb. .
Remélem még márciusig nem áll el, a havazás.
No.1!
reggelt mindenkinek
nyugodalmas jó éjt mindenkinek!
Maradt még egy épület, ,,akciózni"
Ehelyett otthon hetyegsz a selyempaplan alatt!
Lehet sosem lesz még egy ilyen lehetőséged a "kitörésre"!
Hacsak nem szervezel meg egyet a jövőben!
Pedig most akár TV-sztár is lehetett volna belőled ha te dolgozol,mint az ügyeletes lánglovag,aki az élete kockáztatásával maga menti ki mind a 628 vendéget a pokoli toronyból!
Akkor azért figyelmesztesd, hogy a hamis tanuzást a törvény bünteti...
Jöhettek most is, 2 csillag megmarad, ha a 4 csillagot két épületre osztom

Itthon bújtam a barátnőmmel a selyemágynemünkben, van alibi
Bogyesz aszt nem mondtam, hogy szájkaratéban ne legyél kemény(mondjuk másban nem is lehetnél ) A való életben viszont tényleg picinek kell maradnod egy darabig... Kb. akkorának mint gagyádban a csüngőnek...
Apropó alibid van-e. Úgy halottam mostanában nagyon elégedetlenek a recepciósok... Bármire képesek...
Ilyenkor hívsz már bennünket te is Edámi, amikor porig égett az egész... Jópofa vagy...
Nem láttam még híreket, meg nem hívott a főnök, hogy menjek tetőt építeni mert leégett...

Hehe, mindenki azt hiszi takarító vagyok.... pedig vendég mészárlással foglalkozom amúgy meg recepció.

Az ilyen esetek azért lehetnek kemények egy recis számára, mert éjjel csak ő van a házban dolgozó, mivel általában a secusnak más dolga van... hogy mennyi a felelősség nem tudom, én éjjel jól aludtam az ágyamban

Csatoltam egy képet, 4 csillag plusz superior, várlak titeket szeretettel
pipikém igy legaláb békén hagy,minek a száj karate hogy szidjuk egymást hüm?........pont temontad hogy huzódjak be,mostmeg leszólsz?ismerhetnál már ha felbosszint,betöltök és megkeresem bárhol lakik,vagy 120-ad magammal!pipi ha 1szer tanécsot acc tarcs ki mellete
Szeva Jimy nem nekem való ez a éveleji munkarajt Sajnos nem kűdtek haza, már megy a meló ezerrel...
Na mivagy Bogyesz Hammar úrtól bekakikáltál...
Annyit mondott enye-benye azt rögtön elnézést kérsz...
Igazi tökös gyerek vagy...
Szeva Gyurka elpaszoltad a 9-ed vagy talpraállítod a szezonig?
Ebben a színben szép a 9
A fórum elején sokáig hirdetgetted a tied emléxem, de mintha te is hasonló árról indultál volna...
Ja szeva Edem, pont most láttam a híradóba
A főnököd próbálta visszalapátolni a sz@rt a lóba Azt hazudta senki nem sérült...
Szóval Zalakarosi hotelban dolgozol... Mondjuk te nyugodtan dolgozhattál volna, úgy halottam a takarítói öltöző és a egészségügyi eszközraktár nem sérült...
mindenhol vannak az ember már fentsem akad ezen
Ebbe igazad van,van 1-2 errefelé