Helló pipifax!
eladtam a motort most 1 darabig nem lesz mocim mert gyüjtenem kell a lóvét!de ha minden jól megy akkor zx12 est akarok!de csakis zöld szinben!
Jó reggelt!
Remélem a pipit rendesen belepte a hó. Ezé jó az ország közepén lakni, ha nyugaton esik ő is kap, ha keleten akkor is, stb. stb. .
Remélem még márciusig nem áll el, a havazás.
Pedig most akár TV-sztár is lehetett volna belőled ha te dolgozol,mint az ügyeletes lánglovag,aki az élete kockáztatásával maga menti ki mind a 628 vendéget a pokoli toronyból!
Bogyesz aszt nem mondtam, hogy szájkaratéban ne legyél kemény(mondjuk másban nem is lehetnél ) A való életben viszont tényleg picinek kell maradnod egy darabig... Kb. akkorának mint gagyádban a csüngőnek...
Nem láttam még híreket, meg nem hívott a főnök, hogy menjek tetőt építeni mert leégett...
Hehe, mindenki azt hiszi takarító vagyok.... pedig vendég mészárlással foglalkozom amúgy meg recepció.
Az ilyen esetek azért lehetnek kemények egy recis számára, mert éjjel csak ő van a házban dolgozó, mivel általában a secusnak más dolga van... hogy mennyi a felelősség nem tudom, én éjjel jól aludtam az ágyamban
Csatoltam egy képet, 4 csillag plusz superior, várlak titeket szeretettel
pipikém igy legaláb békén hagy,minek a száj karate hogy szidjuk egymást hüm?........pont temontad hogy huzódjak be,mostmeg leszólsz?ismerhetnál már ha felbosszint,betöltök és megkeresem bárhol lakik,vagy 120-ad magammal!pipi ha 1szer tanécsot acc tarcs ki mellete
Ja szeva Edem, pont most láttam a híradóba
A főnököd próbálta visszalapátolni a sz@rt a lóba Azt hazudta senki nem sérült...
Szóval Zalakarosi hotelban dolgozol... Mondjuk te nyugodtan dolgozhattál volna, úgy halottam a takarítói öltöző és a egészségügyi eszközraktár nem sérült...
eladtam a motort most 1 darabig nem lesz mocim mert gyüjtenem kell a lóvét!de ha minden jól megy akkor zx12 est akarok!de csakis zöld szinben!