Te sedu tucc valamit, ismerősöm 0 forint munkadíjjal épített házat, 4 kőműves brigád volt nála, mindig kereset okot, hogy fizetés nélkül el zavarja őket.
pipi kütem a csomagot!ahogy beszéltük tettem bele hagyományos és keresztes füstölni valót elég lesz 1 darabig,ja és könyvnek állcáztam és azt is irtam a csomagra kültem 1 kis ajándékot remélem hasznát veszed amugy 20-as mert nemvolt máss ha berakod ird be hogy *125#és kiirja a számot!üdv kecskearcu barátom!
Hello! Lehet lezsírozom 60ra, holnap kiderül. akkor még barátibb (bár így se kevés).
Biztosító már nem érdekel, nem foglalkozok vele. 2. körben felülvizsgálva az ügyet azt állapították meg, hogy gyorsabban mentem a kelleténél, a nő teljesen mást mondott, amiből a végén csalást hoztak ki... miért nem hívtam rendőrt, mondják ők. ez van, megúsztam, nő tudom hol lakik, el lesz vele beszélgetve. biztosító részét már lezártam, többet bukhatok vele ha velük foglalkozom, minthogy a tényleges jelenlegi dolgaimra figyelnék... ez van, ezt kell szeretni
Ne hagyd magad lebeszélni arról a színről, amit szeretnél. Te fizetsz, és neked kell, hogy tetszen. Én ma elzavartam a kőműveseket, mert nem voltam megelégedve velük.
A légszűrőt nyaranta 2X kimosod ha nem mész 8000-nél többet és jó lesz sokáig.
Edámi ha abból indulok ki, hogy Jimynek 150-be fújták, akkor baráti az ár Biztosítóval kapcsolatban esetleg kérdezd meg krézidzsót az lfp vagy a 6-oson nyomja, de van az néha mindenütt kárszakértő tán vagy ilyesmi, vágja ezeket a dolgokat...
Köszi leírást. megnézem nagyvast, épp rendeltem, remélem tudják még csatolni hozzá.
K*rva szép, de a kerekeket stb nem akarom fújni, sztem ilyen lesz amit mutattam.
Amúgy az a bajom, h nekem most a sulira kell figyelnem, mert ha nem lesz meg egyik másik tantárgy csúszok plusz egy évet (évi 260ezer a suli). nincs se időm, se kedvem futkorászni biztosító után h perkáljon mondjuk 2 kilót.... 70be megcsinálják, nőnek rámászok nyakára, kifizeti.
Hy!
Én most nemrégen cseréltem levegőszűrőt,5000 forintért vettem egy autósboltban.
A gyár 24000-nél írja elő a cseréjét,mert kiritkul a szivacs szerkezete a mosásoktól,és egyre nagyobb méretű porszemeket enged át magán!
A Nagyvason 4100 ft,ha jól emlékszem,HIFLO.Ugyanaz,mint a gyári.
70-be jó a fújás,ha az anyag is benne van és egy színű.
Csináltass egy állapotfelmérést egy független kárszakértővel,és pereld be őket,közben pedig megcsinálod!
A kedves néni máshogy állítja a dolgokat, ezért a biztosítóval nem lehet megegyezni, perelek, vagy elállok a bejelentéstől... perre nincs időm, a motort elvinnék vizsgálatra stb. a nénivel elfogok beszélgetni az biztos... Megkérdeztem, 70be lefújják a motort.... ennyit buktam megint, kellemes karácsonyt mi?
Szerintetek korrekt a fújás ára? Fekete gyöngyházmetálra gondoltam zöld szemcsékkel, de lebeszéltek róla, marad a ,,snassz" fekete. aztán két héten belül egyben a paripa.
Csatoltam képet, hasonló lesz.
Légszűrőről mi a véleményetek? Kimosom akárhányszor és jó, vagy nem ártana cserélni? gyáriról beszélek. honnan lehetne beszerezni újat?
Akkor fel 11 -11 fele itt vagy.
Biztosító már nem érdekel, nem foglalkozok vele. 2. körben felülvizsgálva az ügyet azt állapították meg, hogy gyorsabban mentem a kelleténél, a nő teljesen mást mondott, amiből a végén csalást hoztak ki... miért nem hívtam rendőrt, mondják ők. ez van, megúsztam, nő tudom hol lakik, el lesz vele beszélgetve. biztosító részét már lezártam, többet bukhatok vele ha velük foglalkozom, minthogy a tényleges jelenlegi dolgaimra figyelnék... ez van, ezt kell szeretni
A légszűrőt nyaranta 2X kimosod ha nem mész 8000-nél többet és jó lesz sokáig.
Addigra behuttom a sort!
K*rva szép, de a kerekeket stb nem akarom fújni, sztem ilyen lesz amit mutattam.
Amúgy az a bajom, h nekem most a sulira kell figyelnem, mert ha nem lesz meg egyik másik tantárgy csúszok plusz egy évet (évi 260ezer a suli). nincs se időm, se kedvem futkorászni biztosító után h perkáljon mondjuk 2 kilót.... 70be megcsinálják, nőnek rámászok nyakára, kifizeti.
Én most nemrégen cseréltem levegőszűrőt,5000 forintért vettem egy autósboltban.
A gyár 24000-nél írja elő a cseréjét,mert kiritkul a szivacs szerkezete a mosásoktól,és egyre nagyobb méretű porszemeket enged át magán!
A Nagyvason 4100 ft,ha jól emlékszem,HIFLO.Ugyanaz,mint a gyári.
70-be jó a fújás,ha az anyag is benne van és egy színű.
Csináltass egy állapotfelmérést egy független kárszakértővel,és pereld be őket,közben pedig megcsinálod!
Szerintetek korrekt a fújás ára? Fekete gyöngyházmetálra gondoltam zöld szemcsékkel, de lebeszéltek róla, marad a ,,snassz" fekete. aztán két héten belül egyben a paripa.
Csatoltam képet, hasonló lesz.
Légszűrőről mi a véleményetek? Kimosom akárhányszor és jó, vagy nem ártana cserélni? gyáriról beszélek. honnan lehetne beszerezni újat?
Edem