Ok ez vilagos, termeszetesen eszembe sem jutna MV-t venni. Eleg kritikus vagyok ahhoz, hogy aprosagok is ki tudjanak boritani, nem hogy ilyen nagy dolgok. Egyebkent a rend kedveert elmondom, hogy japanbol sem vennek V2-est soha, tehat az en szememben a VTR is egy ugyanolyan szemetdomb, mint egy Ducati. Az oszes 4-nel kevesebb hengeru 4T motor es a 2-nel kevesebb hengeru 2T motor mehet a p....ba egesz nyugodtan. Kivetel a krosszban az 1 hengeres 2T, ami a terep miatt elegseges erovel bir es nagyfoku uzembiztonsagot nyujt, suly megtakaritas mellett.
Hát azért Japán mocikról ilyet kevesebbet hallani. Arról nem beszélve, hogy 200 000 eladott ZX-6/7/9/10/12R-ből felrobban 10 az egy dolog míg ha a 2000 eladott F4 1000-ből felrobban 5 az biza gáz. 1,5-2X annyi pénzért. De gyönyörűek az tény.
Eleg ha csak a Z750-re gondolok, amit egyetlen egy palyanap alatt fogyasztottam el kisse: total lenyult a lanc, ami meg is ette a fogaskerekeket, folyamatosan forrt el a hutoviz, total eltaknyosodott a telo a sok pattogastol, a vegere nem nagyon volt fek es minden 20 perces menet vegen allitottam a kuplungra. Delutanra csorgott-zorgott minden. Az volt eletem 2. palyanapja, szoval nem az irgalmatlan koridokben van a dolog kulcsa
Nem ketlem es ugye japannal nem olvasunk ilyesmit. Pedig szerintem azokkal is meg lehet csinalni, ha a tesztpilota nagyon akarja. Szerintem nincs szethajthatatlan motor.
Elarulom a titkot sedu, pont azert hivjak F312-nek, mert 312km/h a mert vegsebessege, ezt 198LE-s motor tudja. Nagyon komoly gepezet. A tartossagat nem ismerem, de hiheto, amit irsz!
Nem ismerem az MV hibait. En csak a dizajn es a menetpotencia mellett hajtotok fejet. Jol nez ki es jol is megy (toom, mert versenyeztem ellene palyan es nagyon kellett stiftelni utana). Persze az MV sor 4 ugyebar!
Nagyon szép motorok, ha megbízható lenne, akkor egy 999S teljesítménye már elegendő lenne, a futóműve -pályára- jó, a fékje brutális. Sajnos a motor is szét tud hullni, meg tud ragadni, az elektronika dettó. Az MV-nél csak a váznyak törik el...
Ideje lenne, ha lekezdenenek gondolkodni a mosogep gyartason, legalabb lenne mivel kimosni azt a sok dzsuvas gatyaszarat, amit a duksik blokkja foltosra fosott olajjal.
A ducati a háború előtt híradás technikai eszközöket gyártott.
A háborúban lebombázták őket.
Háború után motor gyártásba kezdtek, lévén arra volt kereslet.
Errol beszelek! Muveszet alneven feltuntetett muszaki impotencia, amit gerjesztett tradicio-imadattal orvosolnak. "Ennek lelke van, meg multja, meg bla-bla-bla...". Van a f.....t b....meg, mereg draga, hullik szet es nem megy...! (A cikkben vitatott 4T egyhengeresekkel ugyanez a bajom.)
Nekem sem kellene a Monster,akkor inkább bicajoznék!Halál komolyan mondom.
Ő ilyen.Volt egy 999 S-e,és világba istenítette azt is,meg úgy általában a Ducaticat.
Tudod az a fajta,aki mindig mást akar,mint másnak van!
MV.Formára tetszik a Brutale,de ennyi.Egy haverja vett most egyet,azért nézegeti.
A sport ducatik (1000ccm) már mennek, a többiek csak csörögnek-zörögnek. Ráadásul csalós motorok a 750-es hogy mehet együtt a 600-asokkal?! a 250-es apriliám odabaszott a 600-as monstereknek minden téren.
Uram Isten a Monster milyen hitvany egy szar. Komolyan mondom nem ertem mit esznek rajta! A sportmoci duksi az meg elmegy, bar hat az is V2-es, de szo-szo. Van ami tetszik rajta. A Monsteren semmi. Onyan nyamvadt kis vacaknak tunik, a blokkja meg ugy nez ki, mint egy makita rotacios kapae a sorjasra ontott legbordaival, meg a csunya illesztekeivel. A hangjan meg ugye, hallatszik a gyomorbol jovo szorongas, vilag het lustaja. (Nem meg nem probaltam, de mar megeloztem parat! ) Az MV viszont...
Az arányszámok azok,amik árulkodóak!
Láttam már lerohadni F4-est is, mondjuk HD-t többet
A háborúban lebombázták őket.
Háború után motor gyártásba kezdtek, lévén arra volt kereslet.
Ő ilyen.Volt egy 999 S-e,és világba istenítette azt is,meg úgy általában a Ducaticat.
Tudod az a fajta,aki mindig mást akar,mint másnak van!
MV.Formára tetszik a Brutale,de ennyi.Egy haverja vett most egyet,azért nézegeti.
Valamelyik nap beszélgettünk,akkor a Ducati Monstert emlegette,meg az MV Brutalet.