Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feheret nem akarok bele.
A narancssargan agyaltam en is de hat a ZOOOD az ZOOOD!:)
Pipi messzire menyél, hogy hó esésben indulj vissza.
Jó reggelt!
1Fazon valami fehér, fekete csíkozással, vagy az új tízesnek a narancs sárgája.
Nálunk, meg elkezdett sütni a nap. Az út száraz, időm, mint a tenger. Lehet, hogy berugom, aszt gurulok egy kicsikét...
Ezért is motoroztam én még valamelyik nap,mert éreztem,hogy a következő alkalom nem mostanában lesz!
Hogy hiányzott már,nem?!?
Esik a ho gyerekek!
Ezt a belelővést megbeszélhetjük, a jó motoros ott segít ahol tud Mónikára lesz gondom ne aggodj...
Ezt én csak akkor,ha géppisztollyal kényszerítenének!
De lehet akkor is inkább belelövetném magam a lékbe!?
Lehet, hogy maradi vagyok, de hátamba a rozsdást, ha ezt a formát, nem egy dugóról mintázta, még a szín is passzol, legfeljebb ennek szebb lehet a hangja
Lékre én is megyek, szoktam is járni, nem vagyok olyan beszari hidd el.
Pedig nem az egyetlen ilyen eleju kawa!
Nincs stilusod az a baj!
Azt gondoltam keményebb gyerek vagy!
Akkor ki fog a lék mellett görnyedni -20-ban,ha már most sem mersz kimenni?
Én kölyök koromban pecáztam 2 haverral télen csónakból a Vajai őstavon.A csónak volt egyben a jégtörő hajó is,mert a part közelében már be volt fagyva a víz.Csonttá fagytam!
Na akkor megfogadtam,hogy soha többé nem megyek pecázni,ha azt nem lehet egy szál gatyában megtenni anélkül,hogy fáznék!
Ez kb.23 éve lehetett,de egy életre szóló emlék lett belőle,mert tartom azóta is magam a fogadalmamhoz!
Fazi csak arra gondoltam, ez a minimális átalakítás belefér(ne), mert szóval na, hogy is mondjam, hogy ne tiporjak bele a lelkedbe, na szóval, na nem túl előnyös kinézetű az eleje a gépednek...
Most a farcry-t nyomom egy 2004-es játék gyilolászós
3 hete minden vasárnap voltam pecázni, de most már cikáznak kint a mínuszok, úgyhogy egondókoztam Tegnap a saját tavunkon, voltam 2 órát, fogtam is egy kilós pontyot, de sz@rráfagytam...
Kosz a kepet.
Nekem a fenyezeshez kellenenek otletek
Nemhogy mennél inkább a halakat riogatni minden hétvégén,minthogy hülyeségekkel ébreszted itt az embert!
Fazon itt a megoldás a fejidomodra ne é:
Mi van 9363 dohányt rágtá egész éjszaka? Nagyon beződűt a fejed...
Szomjan csak nem hasz vazze...
Reggelt
Mi nem is iszunk!
Kapucnyi most nézegetem a képeid, de látom a villahíd is kapott, a váznyak tuti nem hajlott? Szekitől nem vetted meg a bordó fejidomot? Asszem ezen a motoron a gyújtáskulcs csere lesz a legolcsóbb, ha még ki tudod venni