Lehet, hogy maradi vagyok, de hátamba a rozsdást, ha ezt a formát, nem egy dugóról mintázta, még a szín is passzol, legfeljebb ennek szebb lehet a hangja
Azt gondoltam keményebb gyerek vagy!
Akkor ki fog a lék mellett görnyedni -20-ban,ha már most sem mersz kimenni?
Én kölyök koromban pecáztam 2 haverral télen csónakból a Vajai őstavon.A csónak volt egyben a jégtörő hajó is,mert a part közelében már be volt fagyva a víz.Csonttá fagytam!
Na akkor megfogadtam,hogy soha többé nem megyek pecázni,ha azt nem lehet egy szál gatyában megtenni anélkül,hogy fáznék!
Ez kb.23 éve lehetett,de egy életre szóló emlék lett belőle,mert tartom azóta is magam a fogadalmamhoz!
Fazi csak arra gondoltam, ez a minimális átalakítás belefér(ne), mert szóval na, hogy is mondjam, hogy ne tiporjak bele a lelkedbe, na szóval, na nem túl előnyös kinézetű az eleje a gépednek...
Most a farcry-t nyomom egy 2004-es játék gyilolászós
3 hete minden vasárnap voltam pecázni, de most már cikáznak kint a mínuszok, úgyhogy egondókoztam Tegnap a saját tavunkon, voltam 2 órát, fogtam is egy kilós pontyot, de sz@rráfagytam...
Kapucnyi most nézegetem a képeid, de látom a villahíd is kapott, a váznyak tuti nem hajlott? Szekitől nem vetted meg a bordó fejidomot? Asszem ezen a motoron a gyújtáskulcs csere lesz a legolcsóbb, ha még ki tudod venni
A narancssargan agyaltam en is de hat a ZOOOD az ZOOOD!:)