sedu bátyó szilveszteri buli mehetne ahogy pipi mondja!mert 31én Sanyi,Bála házibulik lesznek!szóval ha előtte rendezel összejövetelt,mehet a részemről a palacsinta is meg a ződ is
Sedu szóval akkor ez pont szilveszter ezt úgy értelmezem... Hát az nem jó, mert ilyenkor mindíg van más program, ha előtte lenne egy héttel pl. előszilveszter, az más lenne...
Ez a tema tultargyalva. 9-es altalam kiprobalt tipus. Cipokanallal, de elferek rajta es 200e Ft-nyi kiegeszito a polcon varja, hogy feltegyem ra, az mas motorhoz nem jo. Egy 12-est nem lenne penzem fenntartani es a supelotyo utan tul nagy ugras lenne. Kicsit maradi is vagyok, a bevalt dolgokban hiszek. 9-es mindent visz!
Persze,ez így van!Én is olcsón vettem az enyémet,és a lehető legjobb választás volt.Újból megvenném,pedig rajtam kívül más rá sem nézett,mert volt két darab tenyérnyi horzsolása!
Szilveszter?
Nekem személy szerint még gőzöm sincs,hogy mit is kellene csinálni!
Nem tudom, en a bizniszelos logikat sosem fogom megerteni, en hetkoznapi ember vagyok. Csak gondoltam, hogy ha Z750-ert ad X osszeget, akkor ZX-9R-ert is ad ugyanennyit.
Bar csak ott tartanank, hogy megviccelted a Ninjamat a zetorral.
Attól még hogy olcsó meg lehet venni egy motort, a drágábbra is lehet költeni később. Ha akkor nekem azt mondják, hogy dobjak rá 100 bélást a kilencesre és kapok egy ilyen motort, mint ami nálam a garázsban áll, nem gondolkodtam volna. Ha Bogyónak lesz pénze úgyis elviszi, csak előtte még bosszantom egy kicsit
Szilveszterkor egy kis főzőcske, iszogatás, a békás tóban lehet pecázni is
Ez az Imis kereskedés, pont ilyen színűt vettem tőle, régebben már leírtam a történetét. Több éve nyáron vettem 800 körül a vasat tőlük, akokr szerinted ő most mennyiért venne egy ilyen vasat?!
Akkor persze még csak épülgetett a szalon.
A kilences alkatrészeket el lehet adni. Sportdob ezen is van. Nem erőltetem, majd jó lesz benneteket a ringen megviccelni
Igen,úgy tudom ő az!A Sedu "haverja"!
Én úgy emlékszem,hogy abban a kereskedésben volt fotózva,de most már valamiért Szegeddel is kombinálom.
Na de majd Coyote!
Koszi, hat remelem Coyote olvassa. Es ir valamit. Az, hogy ezt a motort en is lattam hirdetesben (es en is 1.1-re emlekszem) az biztos. Az, hogy nem kereskedesben keszult fotot lattam, az nem biztos, de en ugy emlekszem, hogy nem ott volt lefotozva. Csak azert akarok informalodni, mert foloslegesen nem akarok utat szervezni olyan messze. Jovo heten mar havazhat, nem biztos, hogy megkockaztatnek egy hazamotorozast, kell egy furgon is, ez mind penz. Sokminden visszatart, vagy tul szep, hogy igaz legyen.
Csak a tisztan latas kedveert: Az a bizonyos "Imi" az a bekescsabai kereskedo, aki a motor-market szalont csinalja?
Hali!
Én úgy emlékszem,hogy Coyote amikor motort keresgélt,akkor ezt is megnézte,és ha nem tévedek abban a békéscsabai kereskedésben.
Úgy emlékszem akkor 1.1 vagy 1.05-ért árulták,de mintha rosszakat mondott volna róla!
Úgyhogy őt kérdezd ez ügyben,mert szerintem ez az!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szilveszter?
Nekem személy szerint még gőzöm sincs,hogy mit is kellene csinálni!
Bar csak ott tartanank, hogy megviccelted a Ninjamat a zetorral.
Szilveszterkor egy kis főzőcske, iszogatás, a békás tóban lehet pecázni is
2 méteres!
Akkor persze még csak épülgetett a szalon.
A kilences alkatrészeket el lehet adni. Sportdob ezen is van. Nem erőltetem, majd jó lesz benneteket a ringen megviccelni
Én úgy emlékszem,hogy abban a kereskedésben volt fotózva,de most már valamiért Szegeddel is kombinálom.
Na de majd Coyote!
Csak a tisztan latas kedveert: Az a bizonyos "Imi" az a bekescsabai kereskedo, aki a motor-market szalont csinalja?
C O Y O T E ?
Én úgy emlékszem,hogy Coyote amikor motort keresgélt,akkor ezt is megnézte,és ha nem tévedek abban a békéscsabai kereskedésben.
Úgy emlékszem akkor 1.1 vagy 1.05-ért árulták,de mintha rosszakat mondott volna róla!
Úgyhogy őt kérdezd ez ügyben,mert szerintem ez az!