Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van kint egy horgásztó és ő a főnök. Ő intézte rá hivatalosan az engedélyeket, csak most hazajött karácsonyra. Elküldöm majd a számát. Ha jössz maltert keverni kimehetsz hozzá pecázni
Egész jó ötlet
Canadaba menj pipi!
Ott meg te is fox halat+ messzebb van!
Pótolok én is!
Pipi ha végleg kint maradsz fizetem az oda utat
Én is ezt mondanám,mert ez jobban hangzik!
Csak a kavicsfelverődéseket políroztattam ki...
Állítólag ott még azok a horgászok is halat fognak,akik a Holt-Szamoson 3 napig csak a csalihalat fárasztják!
Sedu,intézd már el neki!
Ki volt pár hete a fényezőnél?!?
Sedu ez mit jelent, hogy a burkolód viszi a boltot, fejtsd ki bővebben, mert egy pó-folyó horgászatában jártas vezetővel, szívessen harcsáznék a pó-n.
9363 a nidzsa szmártot ajánlom a figyelmedbe. Kétszer olyan gyors mint a te motorod és ezzel el sem dölsz lépten-nyomon...
Ha nincs meg a gyári computer, vagy immós (a ZX10 az) mert mondjuk talált motor akkor 30-50 között hekkelnek rá valamit. Esetleg valami forrasztgatós standalone cucc pl.: MS 100 dolcsiért.
Jó reggelt ninjákok ,mi az a Superbike computer,meg 19ezres fordulat .?
Az első gyorsuláson lenyalta a fogakat az új lánckerékről. Semmire se jó. A 14,000-rel ki is nyírták a blokkot
Pipi ha nyáron Olaszban akarsz kukacot lógatni a vízbe a Pó folyó mellett tudok egy peca helyet. A burkolónk viszi a boltot.
Hát azért a gyári hajtókarokat nem valós 14000-es fordulatra tervezték. A generátor meg egyenesen allergiás a 28000-es fordulatra.
Hali!Ezt láttam a Ringen gyorsulni,nem semmi kis méregzsák!
Hát ez?
link
reggelt
3-ik

Jó reggelt!
1.1
1-ső Micsoda egy lusta banda...
Holnap felhívom őket h menjen a találka... majd írok h mi lett.
nehúzd az időt mert elfelejtenek!mint engem ,májusba attam el a másik suzit,egész évre kivolt fizetve a bizti,szerinted visszakaptam ami járna? rajta vannak az ügyön ennyi
Ez az év motorozásban sok örömöt nem hozott... a gixxeren elment 1 milla, ezen eddig úgy néz ki 100ban megállítom, amennyiben nem fizetnek a koc...ogok. majd kiderül mi lesz