Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A srác igazi sportmotort akar szerintem, én meg jó cserét. End of story. A nyáron majdnem BMW-m lett, de amikor stoppiztam egyet a Z-vel a kereskedés előtt, nem hitték el, hogy megkímélt a vas, sőt ki se próbálhattam az 1200-as dögöt.
Nekem volt már chopperem, csak az zavart, hogy lassú volt
A VTX 1,8 chippelve -kölcsönadták- 180-nál jobban húzott, mint a kilences!

Mondhatod neki a cserét, tartom a szavam. Ha összejönne gyorsulnék ezzel.
2T 750-es Kawa motor, 10 másodperc alatt futotta a 400 métert egy másik vázban.
Aztat én nem tudhatom!
Oda adom nsr-t a tizesé.
Ja azt hittem cápát komolyan érdekli.
És mi van,ha a pofátlan alkudozás eredménnyel jár?
Akkor viszed lomnak?!
Megmondom neki!
De nem fog belemenni.
Á nem van már itthon elég roncs. Gondoltam a helyszínen jobban elemezhetnénk. Meg ennyien könnyeben alkudnánk.
Odaadom érte a tízest.
Miért,motort akarsz venni?
Mikor megyünk megnézni?
Sógor honda nsr125-e 2001-es ügyintézőt bízott meg úgy van 120e be. De ezért csak aláírt és fizetett.
Kinti papíros+200K
Majd én beszedem a lovét oszt gyorsulva távozom.
Meglátjuk. Fűtés már van, lehet hogy még 31.-én is dolgozni fogok a házon, nemhogy előtte.
Jó reggelt!
KV-t?
Pipi egy pénz díjas gyorsulás tavasszal?
Én is csak arra akartam utalni,hogy nem gyárira javították vissza,ha törés miatt lett módosítva!
bazz a nagy horgászatvágy összekavart.. nem szákra... szájra :)))
engem spec annyira nem zavart, hogy szákraestek-e a vassal vagy sem. Inkább az érdekel, hogy miképp lett javítva...
Ez lett volna a kissebb baj, olyan motor nagyon keves van, ami legalabb nem csuszott ilyen idos korara. Kekvillam is volt torve.
Még valami a 9-esről!
Egyedi fényezés,mert ilyen ugye gyárilag nincs!
Szó szerint!
Illetve 13-ért,ami most elvihető 5-ért!
Magyarul hasznos egy szar tíz gurtniért....
Egyébként tényleg az!
Ki akartam próbálni,de vagy egy évig odavolt fotózgatni meg bemutatózni,aztán amikor hazahozta,20 km után beállt a kompresszorja.Kapott garanciába egy másik,2. generációs töltőt,de azt már nem tetette vissza rá.Így meg már nem érdekel a kipróbálása!
Most árulja cakkom-pakk!Mert nem tud vele kanyarodni!