Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. Gondoltam ra nezek, de miattam ne faradj fenykepezessel, stb. En 9-est akarok venni, mert ahhoz van minden felszerelesem.

Ez az Imi bekescsabai kerekedo, vagy debreceni? A bekescsabai nagy "magus" lehet mert mas hirdetoket felhivtam teljesen mas motor ugyben (egy baratomnak keresek mocit) es volt aki mondta, hogy egy bekescsbai kereskedo mar hivta ot, hogy ennyiert megvenne a gepet.

Egyebkent 100% hogy a kerdeses 9-es volt mar hirdetve magasabb osszegert es biztosan emlekszem, hogy NEM ebben a kereskedesben volt lefotozva. Felmerul a kerdes, hogy ha a bekescsabai kereskedo ezert a motorert megadta volna a 748-at, ha a srac leviszi Bekescsabara (ez Pest-megyeben van), akkor a kerdeses ZX-9R-re miert nem csap ra mondjuk 750-ert, amennyire en mar le is alkudtam telefonon keresztul.

(A kerdeses Ninja megegyszer.)

Mi szilveszterkor nem vagyunk, de fejtsd azért ki bővebben mire is gondoltál...
2005-ös, már volt róla szó. Nem hirdettem még meg. Gumi, lánc, fék, motor hibátlan, tiszták a papírjai.

Szeki hol vagy? Reggel átmehetek a fogaskerékért?

Szilveszteri bulira senki nem akar jönni?
Valami hasznosabbal is eltölthetted volna a napod...
Pl. ihattál volna...
A mai nap termése kecó a lányomnak.
városi laska merci
Kezdem érteni honnan van a mercedesze.......
ő is kijár ukrajnába hogy tekeri
A fiam is szokta berregtetni, a csörgő órát, mikor visszafelé tekeri.
én láttam én láttam én láttam élőben beregtettük is
jimy
Te FeherCapa380 vigyázzá azza a géppe, ne hogy ne induljon. Még úgy jársz min sedu a bogyesz gépével. Tudod ha a moci elsőre indul, kereskedővel van dógod, ha nem idul, meg nyekereg akó kupecca ász szembe.
FeherCapa380 hijjáfő vissza hílak.
Olvass vissza, egy csomó kép van a seggéről.
Az belefer, hogy esetleg nem tokeletes a motor, en inkabb attol tartok, hogy nem tiszta eredetu. Amugy milyen ZX-10? Linkelj legyszives!
Ó én ismerek béemvést, falusias környezetben lakik, oszt milyen fasa suzukistreetfightere vótmá.
igen!nehogymá csak a városi ssuttyók becsüljék meg a motorjukat
Told meg egy százassal és felülhetsz a ZX-10R-re. 2005-ös, nem volt törve, 12,000km, stb.
Az ár és a típus az jó. a háttér miatt gondolkodnék rajta. Aki ladázik, falusias környezetben lakik, és valószínű Imitől vette a motort, az szerinted 6000 km-ként cserél olajat, bemelegíti a gépet, stb.
Mar hivtam a tagot. A tortenet gyanus, de persze lehetseges. Regota latom hirdetve, eddig joval dragabb volt. Ha valaki konkretan tudja, hogy kie es mi a sztori, akkor irja le legyen olyan kedves.
Hali!
Lehet venni akar valamit amire ennyi a beugró. Ha látod a gazdáját abból már látod mi igaz, mi nem.
Egy megnézést meg ér.
Szisztok! Errol a motorrol tudtok valamit? Korabban emlekem szerint 1.1M korul volt hirdetve. Bekescsaba.
Jó napom volt. Vettem 4 db. Dezent alufelnit, majdnem új gumikkal, egy fél gumi áráért. Aztán nyertünk egy 18,000Ft-os zuhany fejet!