Ok. Gondoltam ra nezek, de miattam ne faradj fenykepezessel, stb. En 9-est akarok venni, mert ahhoz van minden felszerelesem.
Ez az Imi bekescsabai kerekedo, vagy debreceni? A bekescsabai nagy "magus" lehet mert mas hirdetoket felhivtam teljesen mas motor ugyben (egy baratomnak keresek mocit) es volt aki mondta, hogy egy bekescsbai kereskedo mar hivta ot, hogy ennyiert megvenne a gepet.
Egyebkent 100% hogy a kerdeses 9-es volt mar hirdetve magasabb osszegert es biztosan emlekszem, hogy NEM ebben a kereskedesben volt lefotozva. Felmerul a kerdes, hogy ha a bekescsabai kereskedo ezert a motorert megadta volna a 748-at, ha a srac leviszi Bekescsabara (ez Pest-megyeben van), akkor a kerdeses ZX-9R-re miert nem csap ra mondjuk 750-ert, amennyire en mar le is alkudtam telefonon keresztul.
Te FeherCapa380 vigyázzá azza a géppe, ne hogy ne induljon. Még úgy jársz min sedu a bogyesz gépével. Tudod ha a moci elsőre indul, kereskedővel van dógod, ha nem idul, meg nyekereg akó kupecca ász szembe.
Az ár és a típus az jó. a háttér miatt gondolkodnék rajta. Aki ladázik, falusias környezetben lakik, és valószínű Imitől vette a motort, az szerinted 6000 km-ként cserél olajat, bemelegíti a gépet, stb.
Mar hivtam a tagot. A tortenet gyanus, de persze lehetseges. Regota latom hirdetve, eddig joval dragabb volt. Ha valaki konkretan tudja, hogy kie es mi a sztori, akkor irja le legyen olyan kedves.
Ez az Imi bekescsabai kerekedo, vagy debreceni? A bekescsabai nagy "magus" lehet mert mas hirdetoket felhivtam teljesen mas motor ugyben (egy baratomnak keresek mocit) es volt aki mondta, hogy egy bekescsbai kereskedo mar hivta ot, hogy ennyiert megvenne a gepet.
Egyebkent 100% hogy a kerdeses 9-es volt mar hirdetve magasabb osszegert es biztosan emlekszem, hogy NEM ebben a kereskedesben volt lefotozva. Felmerul a kerdes, hogy ha a bekescsabai kereskedo ezert a motorert megadta volna a 748-at, ha a srac leviszi Bekescsabara (ez Pest-megyeben van), akkor a kerdeses ZX-9R-re miert nem csap ra mondjuk 750-ert, amennyire en mar le is alkudtam telefonon keresztul.
(A kerdeses Ninja megegyszer.)