Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt látom ez is hatdugós, csak jó e az enyim 97-esre?
10 rugó a 2 pár! Megfelelt tökéletesen, de már tizedesem van és ez "megmenekült" a 9-ből.
Hogyé adod a fék betétet? Netán neked nem felelt meg?
En sem ertem a horgaszati szakzsargont. Fingom sincs mi az a karasz, szak, meg beb..szni neki.
Szevasztok! Van egy pár szinte új Nissin első fékbetétem, ha érdekel valakit.
Kontextus? Cápa az meg mi a jó fene? Hagyd már ezeket a TERMINUSZ-TECHNIKUSZOKAT, írj egyszerű emberek módjára Gondolhatod én mint tanult, művelt, okos ember nem értem a felét sem amit írsz, hogy érthetik a többiek...
Pirós, zűd, sárga, kék........
A kod az oke de hogy tudom megnezni a szint?
megettem volna = mehettem volna!
(a leirt kontextusban eppen az ellenkezojet jelenti, gartulalok capa )

Na ja! CBR, meg ZX hasznlt-tesztet, tartos-tesztet mar olvastam en is. F4-t meg nem. A Z1000 es a Z750 is kifejezetten tartos motorok egyebkent, ami nem is csoda: Ninja alap megszeliditve. Foleg a 750-esnel nem elhanyagolhato, hogy 900-as blokk ment ossze 750-re. Tudom, most ellentmondok magamnak, mert azt irtam, hogy nem birja. Es valoban: erezni lehetett, hogy a palyahasznalat nem neki valo, de gondolom napestig megettem volna, amig el nem fogynak a fekbetetek, meg a gumi. 2 szezon alatt 20.000+ km-t ment egyetlen hiba nelkul. Sohasem kimeltem, sot, nyirtam ahogy lehetett. Lelazultak dolgok, meg a valto is agyamra ment neha olyan szar volt, de amugy zsir gep volt. Ha megtehetnem, vennek ujra es kicserelnem a futomuvet ZX-10-re.
Ezt is én pingáltam:
Fazi itt vannak a szinkódok.
Persze, csak a teszt motorokban nem 40,000km van.
reggelt jimy
Jó reggelt!
2.
Jimy, haverral voltunk, fogtunk kb. 10 kilónyi kárászt, meg egy 2-es pontyot Már harmadik vasárnap, hordom a sógórnak a rengeteg kárászt vasárnap esténként, szerintem még álmában is halat pucol...
Nem ittam én már 10 napja egy kortyot sem... Jaj el ne szóljam magam, nehogy megvonják a F.A.SZ. tagságimat...
I.-ső.
Én Római első vagyok...
-1
Pipi fogá halat, vagy horgászat címszó alatt ivászat volt.