Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah, vegigolvastam. Brutalis.
Nem Ő az!
Ki az a mazsola a kepen? A "csak ismeros"? Jol kivagtad magad vele! Ilyen draga es bonyolult veszelyes hulladekot meg soha nem lattam.
Pont tőle kérdezel ilyet?
Kocahorgász,és tóparti alkoholista,honnan tudná Ő!
Hogy harapnak a halak pipifax?
http://video.racing.hu/crash_3
Szemelyauto becsapodasa jobbrol varhato, a 4. stegnel kerem vigyazzanak.
Csak ismerős!
Világ életében sportmotorja volt ezelőtt(R1,ZX9,999 S,V-Max,tudomisén!),aztán ezt vette,mert ki akar mindig lógni a sorból!Már árulja régen(10 MFT-ről indult,most már 5-ért is odaadná),neki vagy 13-ba van!
Ez az!
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/gigamachine_kompr
esszoros_vrod
Neked HD-s ismeroseid vannak? Kitagadjalak vazz?
Motort akarok venni, amit lehet utni vagni! Koszonom szepen az infot! F..sz kivan, megyek duzzogni...
... utana lejjebb viszem a Yamamoto arat csak elobb felmatricazom!
Minden mindegy,de nagyon csapkodja a seggét még magasabb fokozatban is!
Azért egy kompresszor az kompresszor,nem feltétlenül csak leáttételezve képes erre!
Ismerősnek volt kompresszor a HD V-Roadján(117 LE)180 lóerős volt vele,ne tudd meg mit művelt!
Már rémlik valami,hogy kitárgyaltuk anno, a két oldal festése(matricázása) eltérő.
Most is csak egy oldalról látható.
Lehet, hogy csak az csap be, hogy tul melyen van a kamera es emiatt nem latszanak a targyak kozvetlenul az elhagyas pillanataban, de nekem ugy fest, hogy ez a motor le van roviditve. Marpedig leroviditve szerintem tuning nelkul is kapirgal ennyire egy hayabugri. Bar en meg nem probaltam es ha a gazdajanak megmondanam, hogy kapirgalni meg egykarikazni kell, akkor nem is fogom soha kiprobalni.
Láttam persze!
Asszem Januárban,vagy februárban néztam a kereskedésben.
Akkor 990 volt az ára.Szerintem túlságosan olcsó volt valamiért
Most meg pláne!Valaki megvette,most meg túl akar adni rajta gyorsan.
Nem tetszett a motor,első látásra tulságosan lehajszoltnak nézett ki
Sárvédő levágva,indexek cserélve,a hűtője is kapott kavicsot rendesen ahogy láttam.Szerintem a km se valós benne.
Elhozhattam volna,de inkább az öregebbet,és jobb állapotban lévőt vettem meg./szerintem/
Meg valami festés baja is volt,vagy a matricák hiányoztak róla
Ugyhogy ha ez az a motor,a személyes véleményem hogy NE!
De ez a te dolgod hogy ütni vágni kell,vagy MOTORT akarsz venni.
Ja,és Olasz motor volt
Gondolom már láttad Te is.Na ez elég erős lenne motorozgatni?
http://www.youtube.com/watch?v...
lecci...!
Szia Coyot! A 15552-es hozzaszolasban levo linket nezd meg legyszives. A tobbiek azt mondjak, Te lattad eloben a mocit. Meselj rola! Koszi: Capa
Ismerős kereskedő is járt hasonlóan egy Mondeóval.
Miután elhozta,akkor derült ki,hogy az az enyhe hibával rendelkező,de működőképes kuplung CSERÉS.Kettős tömegű lendkerék + társai= 2 kiló.
Perelhetne,de akkor addig benne állna a pénze és kerülgethetné a kereskedésben.Így csak megjavíttatja és úszik a várt haszon!
Ennyit a látatlanba vett dolgokról!
a limit annyit jelent, hogy a licit kiíró kötelezi magát arra hogyha a nyertes licit a megjelölt ár fölött van akkor eladja annyiért.
Ha kissebb a végső licit akkor nem köteles annyiért átadni.

De a licitekről annyit, hogy vettem én suzukit 200k ért netről annyi volt ráírva hogy elfolyt az olaj belőle...... mire eljutott hozzám kiderült, hogy a blokk oldalán kifigyelt a hajtókar és ott folyott el az olaj......
Én nem vennék netről látatlanban semmit.

Passattal is jártam úgy, hogy "elfelejtették" odaírni , hogy a fotózás után a banki telepen lelocsolták chromofaggal az autót...
akkor inkább 5---
idióta explorer
1
Az miaz, hogy limit ár 250000 Ft? Annyinak kell lenni, minimum a licitnek? akkor miért nem annyiról indúl?
Fejidom 25, két oldalidom 40, tükör 5, festés 30, váltó? papír max 120, egyéb: olaj cs. , lánszett, szűrő, gyertya stb, kb. 80 aszt gyí:Bár aki eladásra veszi az nem számol az egyéb költségekkel
váltót nem tudom de így kb. min 300 k + a vételár 250
Végül is 550-ből van egy motorod, illetve persze mi lehet még vele ez a helyszínen derül ki...
4.ik Akkor b@sszátok meg
pipi, ma nagyon gyengus leszel, reggel 5-kor!

3.
2