Csak ismerős!
Világ életében sportmotorja volt ezelőtt(R1,ZX9,999 S,V-Max,tudomisén!),aztán ezt vette,mert ki akar mindig lógni a sorból!Már árulja régen(10 MFT-ről indult,most már 5-ért is odaadná),neki vagy 13-ba van!
Ez az!
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/gigamachine_kompr
esszoros_vrod
Motort akarok venni, amit lehet utni vagni! Koszonom szepen az infot! F..sz kivan, megyek duzzogni...
... utana lejjebb viszem a Yamamoto arat csak elobb felmatricazom!
Minden mindegy,de nagyon csapkodja a seggét még magasabb fokozatban is!
Azért egy kompresszor az kompresszor,nem feltétlenül csak leáttételezve képes erre!
Ismerősnek volt kompresszor a HD V-Roadján(117 LE)180 lóerős volt vele,ne tudd meg mit művelt!
Lehet, hogy csak az csap be, hogy tul melyen van a kamera es emiatt nem latszanak a targyak kozvetlenul az elhagyas pillanataban, de nekem ugy fest, hogy ez a motor le van roviditve. Marpedig leroviditve szerintem tuning nelkul is kapirgal ennyire egy hayabugri. Bar en meg nem probaltam es ha a gazdajanak megmondanam, hogy kapirgalni meg egykarikazni kell, akkor nem is fogom soha kiprobalni.
Láttam persze!
Asszem Januárban,vagy februárban néztam a kereskedésben.
Akkor 990 volt az ára.Szerintem túlságosan olcsó volt valamiért
Most meg pláne!Valaki megvette,most meg túl akar adni rajta gyorsan.
Nem tetszett a motor,első látásra tulságosan lehajszoltnak nézett ki
Sárvédő levágva,indexek cserélve,a hűtője is kapott kavicsot rendesen ahogy láttam.Szerintem a km se valós benne.
Elhozhattam volna,de inkább az öregebbet,és jobb állapotban lévőt vettem meg./szerintem/
Meg valami festés baja is volt,vagy a matricák hiányoztak róla
Ugyhogy ha ez az a motor,a személyes véleményem hogy NE!
De ez a te dolgod hogy ütni vágni kell,vagy MOTORT akarsz venni.
Ja,és Olasz motor volt
Ismerős kereskedő is járt hasonlóan egy Mondeóval.
Miután elhozta,akkor derült ki,hogy az az enyhe hibával rendelkező,de működőképes kuplung CSERÉS.Kettős tömegű lendkerék + társai= 2 kiló.
Perelhetne,de akkor addig benne állna a pénze és kerülgethetné a kereskedésben.Így csak megjavíttatja és úszik a várt haszon!
Ennyit a látatlanba vett dolgokról!
a limit annyit jelent, hogy a licit kiíró kötelezi magát arra hogyha a nyertes licit a megjelölt ár fölött van akkor eladja annyiért.
Ha kissebb a végső licit akkor nem köteles annyiért átadni.
De a licitekről annyit, hogy vettem én suzukit 200k ért netről annyi volt ráírva hogy elfolyt az olaj belőle...... mire eljutott hozzám kiderült, hogy a blokk oldalán kifigyelt a hajtókar és ott folyott el az olaj......
Én nem vennék netről látatlanban semmit.
Passattal is jártam úgy, hogy "elfelejtették" odaírni , hogy a fotózás után a banki telepen lelocsolták chromofaggal az autót...
Az miaz, hogy limit ár 250000 Ft? Annyinak kell lenni, minimum a licitnek? akkor miért nem annyiról indúl?
Fejidom 25, két oldalidom 40, tükör 5, festés 30, váltó? papír max 120, egyéb: olaj cs. , lánszett, szűrő, gyertya stb, kb. 80 aszt gyí:Bár aki eladásra veszi az nem számol az egyéb költségekkel
váltót nem tudom de így kb. min 300 k + a vételár 250
Végül is 550-ből van egy motorod, illetve persze mi lehet még vele ez a helyszínen derül ki...
Kocahorgász,és tóparti alkoholista,honnan tudná Ő!
http://video.racing.hu/crash_3
Szemelyauto becsapodasa jobbrol varhato, a 4. stegnel kerem vigyazzanak.
Világ életében sportmotorja volt ezelőtt(R1,ZX9,999 S,V-Max,tudomisén!),aztán ezt vette,mert ki akar mindig lógni a sorból!Már árulja régen(10 MFT-ről indult,most már 5-ért is odaadná),neki vagy 13-ba van!
Ez az!
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/gigamachine_kompr
esszoros_vrod
... utana lejjebb viszem a Yamamoto arat csak elobb felmatricazom!
Azért egy kompresszor az kompresszor,nem feltétlenül csak leáttételezve képes erre!
Ismerősnek volt kompresszor a HD V-Roadján(117 LE)180 lóerős volt vele,ne tudd meg mit művelt!
Most is csak egy oldalról látható.
Asszem Januárban,vagy februárban néztam a kereskedésben.
Akkor 990 volt az ára.Szerintem túlságosan olcsó volt valamiért
Most meg pláne!Valaki megvette,most meg túl akar adni rajta gyorsan.
Nem tetszett a motor,első látásra tulságosan lehajszoltnak nézett ki
Sárvédő levágva,indexek cserélve,a hűtője is kapott kavicsot rendesen ahogy láttam.Szerintem a km se valós benne.
Elhozhattam volna,de inkább az öregebbet,és jobb állapotban lévőt vettem meg./szerintem/
Meg valami festés baja is volt,vagy a matricák hiányoztak róla
Ugyhogy ha ez az a motor,a személyes véleményem hogy NE!
De ez a te dolgod hogy ütni vágni kell,vagy MOTORT akarsz venni.
Ja,és Olasz motor volt
http://www.youtube.com/watch?v...
Miután elhozta,akkor derült ki,hogy az az enyhe hibával rendelkező,de működőképes kuplung CSERÉS.Kettős tömegű lendkerék + társai= 2 kiló.
Perelhetne,de akkor addig benne állna a pénze és kerülgethetné a kereskedésben.Így csak megjavíttatja és úszik a várt haszon!
Ennyit a látatlanba vett dolgokról!
Ha kissebb a végső licit akkor nem köteles annyiért átadni.
De a licitekről annyit, hogy vettem én suzukit 200k ért netről annyi volt ráírva hogy elfolyt az olaj belőle...... mire eljutott hozzám kiderült, hogy a blokk oldalán kifigyelt a hajtókar és ott folyott el az olaj......
Én nem vennék netről látatlanban semmit.
Passattal is jártam úgy, hogy "elfelejtették" odaírni , hogy a fotózás után a banki telepen lelocsolták chromofaggal az autót...
idióta explorer
Fejidom 25, két oldalidom 40, tükör 5, festés 30, váltó? papír max 120, egyéb: olaj cs. , lánszett, szűrő, gyertya stb, kb. 80 aszt gyí:Bár aki eladásra veszi az nem számol az egyéb költségekkel
váltót nem tudom de így kb. min 300 k + a vételár 250
Végül is 550-ből van egy motorod, illetve persze mi lehet még vele ez a helyszínen derül ki...
3.