Ha elmegy tavaszig veszek másikat, vagy másban forgatom meg a pénzemet. 30 éves koromra beleuntam, hogy görcsösen ragaszkodom az álmaimhoz, és emiatt nem tudok előrébb jutni. Mivel nincs munkahelyem valamiből pénzt is kell keresnem. Ha többet adnak érte, mint amennyiért vettem elvihetik, és akkor nem bukok a Z-n. Ha több pénzem lenne, nagyobb üzletekbe is bele tudnék menni, több haszonért. Most is lenne Debrecenben a belvárosban kertes ház 4 millás irányáron, 1 liter pálesz után szerintem 2-2,5-ben meg tudnánk állapodni. Ha elvinnék az egyik motort, akkor már össze tudnám kaparni a maradékot.
Az internetes boltomhoz is kellene több áru!
Szeki a Z-be bele lehet tenni a régebbi kilencesek csúszó kuplungját? A ringen nagyon darált a hátsó kerék, amikor 2-es helyett 1-be szúrtam vissza.
Ha viszaolvasol raktam már fel róla képet is. Nem sérült, a suckzukival ellentétben pöccre indul, és nem is füstöl.
Ha valakit komolyan érdekel keressen meg privátban. Vagy ezt, vagy a Z-t el fogom adni márciusig. Ha a Z marad, akkor kap egy Muzzy rendszert, végre belekerülnek a vezérmű tengelyek is.
Tudok rá nagyon picit sérült tankot 6000-ért, a rajta lévő gyári festésű-matricájú megér legalább 30-at. Ha a papírja sem kell, lassan én fizetek neked, hogy elvidd, pedig ezt a motort tényleg magamnak vettem.
Azért azt gondolom tudod, hogy nem annyiban van, mint amennyiért vettem, és egy pici haszon is jó lenne rá. Meg tudjuk beszélni, a barátaimmal kapzsi sem vagyok, és zsidó sem.
Először is arra vigyázz, hogy ne kelljen hátra nézned, amikor lehajolsz a szappanért, a 2.-ik a zseton. Most írta a barátom, hogy tud egy ilyet, csak egy évvel öregebbet 1 milláért, és ez mekkora vétel. Ha gondolod átküldöm a levelet.
850-900 körül tudunk egyezkedni, attól is függ mi kell neked hozzá. Az akra sajnos nem megy rá, de a másiknak már hallottad a hangját
Ha ügyes vagy az idomokat és a lámpát el tudod adni 300-ért, 15-ért a legújabb ducati faridomot rátesszük. Ledobhatod róla a műszerfalat is, anélkül is megy. Kis szerencsével 500,000-ből van 180 lovad leáttételezve keréken, néhány ajándék gumival
Kuplung hibátlan, motorblokk garanciás, váz, futómű sérülésmentes.
Miért olyan fáradt voltál, hogy elfelejtetted hogy néz ki?!
Ha teljesen kész lesz, akkor lesz kép. Este kilenckor már nem volt erőm belefaragni a kilincset. Bezártam belülről, és megpróbáltam kimászni a 3 méteres (ki volt az a hülye aki ekkorát akart?) kapun. Középen annyira elfáradtam, hogy néhány percet meg kellett pihennem. Közben az utcán kipakolva minden cuccunk a kapu alá, mint amit most loptak. Aztán elegánsan leestem a járdára 1 emelt magasról
Csere lett volna, csak most sem indult be a dög, pedig a garázsban dob nélkül biztosan összecsinálta volna magát a 3 kiskölyök.
Azt mondták ha beindul szóljak. A kiput se vették még meg. Láttam olyan csizmát 22-ért az újságban, mint a tied
Nekem nem sürgős, tavasszal majd megveszik, vagy megy bele az 1200-as blokk, ha megszalad akkor 1100-as GSX-R karbisorral
Én ma magamnak sütöttem vacsorát,és a szilvát is magam fogom kitölteni mindjárt!
Az internetes boltomhoz is kellene több áru!
Szeki a Z-be bele lehet tenni a régebbi kilencesek csúszó kuplungját? A ringen nagyon darált a hátsó kerék, amikor 2-es helyett 1-be szúrtam vissza.
Kb. mikor?
És 1 milláért tudsz egy 1198-at?
Ha valakit komolyan érdekel keressen meg privátban. Vagy ezt, vagy a Z-t el fogom adni márciusig. Ha a Z marad, akkor kap egy Muzzy rendszert, végre belekerülnek a vezérmű tengelyek is.
És a 3-ból pont azt akarod eladni?
Pipi a 4-es mellet pár ezer forintért lerendeznek a csajok. Van köztük egzotikus is
Először is arra vigyázz, hogy ne kelljen hátra nézned, amikor lehajolsz a szappanért, a 2.-ik a zseton. Most írta a barátom, hogy tud egy ilyet, csak egy évvel öregebbet 1 milláért, és ez mekkora vétel. Ha gondolod átküldöm a levelet.
850-900 körül tudunk egyezkedni, attól is függ mi kell neked hozzá. Az akra sajnos nem megy rá, de a másiknak már hallottad a hangját
Ha ügyes vagy az idomokat és a lámpát el tudod adni 300-ért, 15-ért a legújabb ducati faridomot rátesszük. Ledobhatod róla a műszerfalat is, anélkül is megy. Kis szerencsével 500,000-ből van 180 lovad leáttételezve keréken, néhány ajándék gumival
Kuplung hibátlan, motorblokk garanciás, váz, futómű sérülésmentes.
Ha teljesen kész lesz, akkor lesz kép. Este kilenckor már nem volt erőm belefaragni a kilincset. Bezártam belülről, és megpróbáltam kimászni a 3 méteres (ki volt az a hülye aki ekkorát akart?) kapun. Középen annyira elfáradtam, hogy néhány percet meg kellett pihennem. Közben az utcán kipakolva minden cuccunk a kapu alá, mint amit most loptak. Aztán elegánsan leestem a járdára 1 emelt magasról
Azt mondták ha beindul szóljak. A kiput se vették még meg. Láttam olyan csizmát 22-ért az újságban, mint a tied
Nekem nem sürgős, tavasszal majd megveszik, vagy megy bele az 1200-as blokk, ha megszalad akkor 1100-as GSX-R karbisorral