Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment!
Ha nem ért célba,reklamálj hétfőn a (fény)Postánál!
9363 nem menntél el a mocit megnézni?
jaja jöheeeeeeeeeeet
pipi hovalettél?cirógazsd meg a macsekokat és gyere vissza PIPI
Ablak nyitva?
küüügyé
Igyál valamit,az segít!
hét igen jó itt a könnyeimmel küszködök
Látod-látod,hazataláltál Te is!Üdv a névtelen alkoholisták klubjában!
rájöttem a zx9 főrum tele van alkeszokkal lehel hogy ezért szeretek itt lenni? összehozhatnánk megint valami bulit,1kis közös ivászat jimi beherovka,9363 borocska,pipi sör bocs ha valakit kihagytam már nem emléxem ki mit hozott ugy bevoltam rugva!na várom az ötleteket ha lehet még 2009ben
Helló!

Köszönöm Szeki mesternek a cuccokat!
Tökéletesek, keresve sem találtam volna jobbat!

Köszönöm Jimy-nek is, hogy elszállította a motorom rioncsait a garázsba!

Ha nagy leszek mindenkinek meghálálok mindent.
Iszom,megyek is pontot teszek az 5. pohárka végére is!
Az nem jó, ha magát itatja, akkor mi marad neked... Szerintem inkább igyad te... Szerintem...
Na lépnem kell mer asszonyállat variál...
Próbáltam a magam javára szépíteni egy kicsit a dolgot,erre ezzel is lebuktatsz!
Én is gyúrok most,ma hoztam 2 liter 56 fokos román,kétszer főzött szilvát! Itatja magát!
9363 ezt inkább úgy mondják " gyenge képességű, de igyekvő"...
A helyzet az, hogy családi ebéden voltunk, aszt fogyott egy kis sör, meg bor, meg olyan rossz beherovka amit Jimy is hozott múltko , de megbírkoztam a feladattal, most gyúrok a holnapi csukázásra...
Igyekszik az ember!Állítólag fejlődőképes vagyok! Állítólag!
Egyre jobban kezdesz tettszeni 9363 megszólítás oké...
Meg én is!
Sza Bogyesz ja ha én vagyok a kivétel akkor erősítem a szabályt... gumihasználat motor: 2 db Cerka: be se merem vallani lehet addig el sem tudsz számolni...
Mi a helyzet Főnök?
És mégis így jön kerékre?
Látod Sedu kár volt a hiszti A Bogyesz rendes srác segít amikor tud és tudom, hogy te is ilyen vagy...
70 000-ret Sedu? Abból a madzagból akkor ki sem száltatok...
Jó estét!
16