Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
Én nem,sőt meg is járattam ma egy kicsit.(a garázsban,állványon)
Egész nap szitált itt az a qrva köd!
Jó estét!
Mindenki eladta a mociját?
Na mi az, mindenkinél kifogyott a benzin? Az agregátbú.
780L x 293Ft =228540Ft
12000 km= 120 x 6,5= 780 Liter
Jó reggelt!
Nálunk egymást fejik a tehenek.
Bogyesz ez a videó akkor volt, mikor véletlenűl az ellenkező irányba indultam el a ringen... Sajnos én is a jobb-bal kéz keverők táborába tartozom és néha ez az apró kis hibám (tán nincs is más ) okozhat másoknak némi kellemetlenséget...
Mentségemre mondva bocsánatot kértem és megadtam a srácnak Szeki számát, úgy , hogy a lelkiismeretem tiszta...
Tán tehenet kő fejni, hogy ilyen korán ketök?
3-dik
Reggelt! Második
Gyóreggelt!
rád
pipi!én réd gondoltam!most az 1 szer
nem a sex-et nézni kicsit lentebb a szürke kép!kemény nagyon!
Na mivan? Jimy meg 9363 együtt éjszakáznak, hogy egy sincs gép előtt?
Na léptem szasztok...
Hát rád nem gondolnék Egy egész hétvégét eltőltöttem nálatok, még horgászbotot sem láttam a kezedben...
és kifogta a legtöbb halat pipi?
Mert ha nem föltétlen csak arra koncentrálódik, esélyes vagyok a dobogóra...
Bogyesz ez a gumi verseny csak motorra vonatkozik...
uuuu pipi megyek is hozzákezdek van fejlámpám meg véső kalapács
na az üzemanyagos versenybe énis beszállok pipi vagy nyitok 1 ujabb versenyt:ki mennyi gumit használt az idén!?nyertem!
Ha megnézed a használt autót ott találtam Kecskemét, Miskolc, Hmvásárhely ezeket nézegettem. Képről szép Igazából nem várom el hogy hibátlan legyen mert nem új, kisebb hibák beleférnek.
Apropó Sedu, hogy sikerült az állásinterjú? Persze, csak ha nem titok?
Szeva Bogyesz, valakitől kérjél kölcsön egy légkalapácsot, meg egy 500 W-os lámpát amivel világítod a munkaterületet, mert reggelre kell Sedunak a vázdarab...
Hát nem akarok hazudni, mert ha jó az idő, hétvégén vagy dolgozok, vagy horgászok vagy motorozok, de 5500 és 5800 km-er között van amit mentem De ez a versengés, hogy ki mennyit ment szerintem nem kunszt... ez csak olyan f@szméregetés
Hanem inkább ki mennyi üzemanyagot pusztítatott el a gépével? Jelentem én közel 600 litert...