Bogyesz ez a videó akkor volt, mikor véletlenűl az ellenkező irányba indultam el a ringen... Sajnos én is a jobb-bal kéz keverők táborába tartozom és néha ez az apró kis hibám (tán nincs is más ) okozhat másoknak némi kellemetlenséget...
Mentségemre mondva bocsánatot kértem és megadtam a srácnak Szeki számát, úgy , hogy a lelkiismeretem tiszta...
Ha megnézed a használt autót ott találtam Kecskemét, Miskolc, Hmvásárhely ezeket nézegettem. Képről szép Igazából nem várom el hogy hibátlan legyen mert nem új, kisebb hibák beleférnek.
Szeva Bogyesz, valakitől kérjél kölcsön egy légkalapácsot, meg egy 500 W-os lámpát amivel világítod a munkaterületet, mert reggelre kell Sedunak a vázdarab...
Hát nem akarok hazudni, mert ha jó az idő, hétvégén vagy dolgozok, vagy horgászok vagy motorozok, de 5500 és 5800 km-er között van amit mentem De ez a versengés, hogy ki mennyit ment szerintem nem kunszt... ez csak olyan f@szméregetés
Hanem inkább ki mennyi üzemanyagot pusztítatott el a gépével? Jelentem én közel 600 litert...
Én nem,sőt meg is járattam ma egy kicsit.(a garázsban,állványon)
Egész nap szitált itt az a qrva köd!