Köszi a gyors választ! Azt, hogy hézagmentesen takar-e mármint nem marad utána 1-2 centis hézag valahol.
Megvárom a héten mit mond a biztosító, ha jól perkál mindenképp kelleni fog. Bármikor jó ha szólok, vagy hetek kérdése mire küldeni tudnád?
Hali!
Nekem az előzőn(olyan mint a tiéd) 15-ös lánckerék volt elől,semmi gond nem volt vele,csak ugrott mint állat!
Gyárilag 525-ös lánc van rajta,azon belül is Enuma EK525UVX.
Fékbetétet én mindkét 9-esemhez előre FERODO FDB 2158 ST -t használtam,ettől jobb utcára nem is kell!Kurva jól fog!
Én most cseréltem ebben nemrégen,11000 volt a két pár a BÁRDI AUTÓ-nál,30 % kedvezménnyel.(kb.16 lett volna kedvezmény nélkül).
10000 Ft A tiédnél nem kell szétvágni a gyárit! Szétcsavarozható az akksinál!
Kérdezd 9363 fórumtagot!Ez az ő motorja!
Mit értesz alatta hogy teljes takarás?
Lenne pár kérdésem:
-2002es 9esen 525ös vagy 530as lánc van gyárilag? Kisebb első lánckeréket rendelek, nagyon fogyasztja a láncvezetőt?
-A felső munkahengernél a fékcső-csavarnak a menetemelkedését nem tudjátok, mivel dupla hosszúságú kellene fémfékcső felrakása miatt?
-Első fékbetétnek melyik fajta jött be nektek? Utcai használat, mondhatni normál körülmények közt.
Nincs itthon a mocim, nem tudom megnézni ezeket, hátha tudok segíteni.
A kiba***tt biztosító még nem keresett meg h mivan, pedig már egy hónapja volt a bukta..
Hiányzik a gurulás.... holnap megyek haverokkal ,,cross mz-kkel" sarazni, megfagyni
Haveromnak is zögött a C-s ('98-'99)!
Aztán nem hajtókarcsapágyas volt hanem fekvő(nyugvó) csapágyas!
Rásült a főtengelyre a csapágy aztán szépen megforgott a blokkban!Cserélni is kellett a blokkot!
ment az szépen! Nem volt "semmi " baja! Jaa csak világított folyamatosan az olajnyomás lámpa! Azt mondta neki a német eladó hogy rossz a gomba! Aztán mégsem!
most beszéltem a haverral, elgurultam hozzá de nem motorral, hogy o.k. várjuk az ajánlatod és a találkozást. a mikepércsi úton még mindíg szinezik a kipufogót az elvetemültek.
köszönöm 9363!csapágyas és mégis megy?akkor abba főtengej meg satöbbi,500 az éra meg kölcsek rá 200 ha kitelik eggyáltalán nézd meg azért utánna járok menyi lenne a javitás!legalább többilye jó-e köszi
Hali!
Most beszéltem a ZX 9-es gazdájával,hogy mennék megnézni,de mondja,hogy hajtókarcsapágyas a gép,ezt nem árt ha tudom.Megy meg minden,de csapágyas.Mondtam,hogy akkor azt előbb közlöm a sráccal,aztán ha így is érdekel,akkor visszatérünk rá.
Nagyon irányár,annyit mondott még !
Láncvédő az nem kell szerintem, nekem vhogy nem tetszenek azok.
Mindenképp keresni foglak 1-2 héten belül!
Van láncvédős sárvédő is ha érdekel! az is 10000 Ft
Köszi a pontos leírást, akkor ezeket fogom beszerválni. Bár idén már úgyse lesz nagyon alkalmam kipróbálni
A bajra, hogy ugrott a motor mint állat, ugye annyit értesz hogy ment mint a hülye, vagy hogy átugrott a lánc 1-2 fogat?
Köszi
Megvárom a héten mit mond a biztosító, ha jól perkál mindenképp kelleni fog. Bármikor jó ha szólok, vagy hetek kérdése mire küldeni tudnád?
Nekem az előzőn(olyan mint a tiéd) 15-ös lánckerék volt elől,semmi gond nem volt vele,csak ugrott mint állat!
Gyárilag 525-ös lánc van rajta,azon belül is Enuma EK525UVX.
Fékbetétet én mindkét 9-esemhez előre FERODO FDB 2158 ST -t használtam,ettől jobb utcára nem is kell!Kurva jól fog!
Én most cseréltem ebben nemrégen,11000 volt a két pár a BÁRDI AUTÓ-nál,30 % kedvezménnyel.(kb.16 lett volna kedvezmény nélkül).
Kérdezd 9363 fórumtagot!Ez az ő motorja!
Mit értesz alatta hogy teljes takarás?
02-es 9eshez mennyit kóstálna egy undertail? Teljes takarást biztosít?
Lenne pár kérdésem:
-2002es 9esen 525ös vagy 530as lánc van gyárilag? Kisebb első lánckeréket rendelek, nagyon fogyasztja a láncvezetőt?
-A felső munkahengernél a fékcső-csavarnak a menetemelkedését nem tudjátok, mivel dupla hosszúságú kellene fémfékcső felrakása miatt?
-Első fékbetétnek melyik fajta jött be nektek? Utcai használat, mondhatni normál körülmények közt.
Nincs itthon a mocim, nem tudom megnézni ezeket, hátha tudok segíteni.
A kiba***tt biztosító még nem keresett meg h mivan, pedig már egy hónapja volt a bukta..
Hiányzik a gurulás.... holnap megyek haverokkal ,,cross mz-kkel" sarazni, megfagyni
Előre is köszi a segítséget!
Edem
Aztán nem hajtókarcsapágyas volt hanem fekvő(nyugvó) csapágyas!
Rásült a főtengelyre a csapágy aztán szépen megforgott a blokkban!Cserélni is kellett a blokkot!
ment az szépen! Nem volt "semmi " baja! Jaa csak világított folyamatosan az olajnyomás lámpa! Azt mondta neki a német eladó hogy rossz a gomba! Aztán mégsem!
Most beszéltem a ZX 9-es gazdájával,hogy mennék megnézni,de mondja,hogy hajtókarcsapágyas a gép,ezt nem árt ha tudom.Megy meg minden,de csapágyas.Mondtam,hogy akkor azt előbb közlöm a sráccal,aztán ha így is érdekel,akkor visszatérünk rá.
Nagyon irányár,annyit mondott még !