nekem az elsőkeréken volt az óra hajtás szeki de én nemvagyok érvényes a versenyben mert nekem menetközben is sokat állt az első keró és év közben vasat cseréltem de én télenis kentem mig elnem ütöttem 1 bicajost
csumi sedu nibcs meg a hátsó darab mert mikor levágtam csak kallódott ide oda oszt bedobtam a betonba holnap reggel ottvagyok az új háznál mér elkészültem,testileg lelkileg a szeki számát nem mentettem el holnap felhivjuk
ha esetleg tovább akarod adni akkor van hogy biankó adásvételit írnak, mint nálunk.a vétel időpontja lényegtelen, a jármű kinti és itthoni forgalomba helyezésének ideje a meghatározó. grandemotóra katt, majd bármelyik motorra katt és alul ott a tuti.
Nem arról van szó,hogy ezért bárki haragudna,csak nem mindig egyértelmű!
Csak amelyik hozzászólásra akarsz reagálni,akkor az abban található "válasz erre" feliratra rákattintasz,és úgy írod amit akarsz.
Egyébként én is láma vagyok a géphez,én is kb. másfél éve ülök csak előtte.De minek!Nem hiányzott az életemből előtte sem!
Szeki jó lesz, ha sietsz.
Megtalaltad mennyi piizzz?
Epiteni akarom
Vagy ha van valakinek 96- plexi (nem baj ha karcos)
A tied repedt vagy torott?ha nem erdekelne!
Csak amelyik hozzászólásra akarsz reagálni,akkor az abban található "válasz erre" feliratra rákattintasz,és úgy írod amit akarsz.
Egyébként én is láma vagyok a géphez,én is kb. másfél éve ülök csak előtte.De minek!Nem hiányzott az életemből előtte sem!