Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az elsőkeréken volt az óra hajtás szeki de én nemvagyok érvényes a versenyben mert nekem menetközben is sokat állt az első keró és év közben vasat cseréltem de én télenis kentem mig elnem ütöttem 1 bicajost
helló dandee nemismerem a motor történetét azért érdeklődök nekem igy teccenek a moccok tugyam ütni vágni de ugyanakkor tudjak elmenni vele bárhová
loholok jimmy,keresem.
csumi sedu nibcs meg a hátsó darab mert mikor levágtam csak kallódott ide oda oszt bedobtam a betonba holnap reggel ottvagyok az új háznál mér elkészültem,testileg lelkileg a szeki számát nem mentettem el holnap felhivjuk
motorszállitás motormentés külföldröl is .TEL 06309492804
Ha a mekibe 5 percnél többet váratnak nem kell fizetni .
Szeki jó lesz, ha sietsz.
96 B hez kell!
Talaldd meg!
Megtalaltad mennyi piizzz?
C-s hez már találtam, és megint találtam egy B-s benzincsapot,van még egy benzincsap nyitóm csak akkor adom ha megtalálom.
Koszi az infokat !
Jo lesz majd a gyerekeknek ha 1x lesznek
Nem szeretnem tovabb adni.
Epiteni akarom
ha esetleg tovább akarod adni akkor van hogy biankó adásvételit írnak, mint nálunk.a vétel időpontja lényegtelen, a jármű kinti és itthoni forgalomba helyezésének ideje a meghatározó. grandemotóra katt, majd bármelyik motorra katt és alul ott a tuti.
Es meg mindig keresek 96-oshoz benzoncsap nyitot!(azt a muanyag baszast!)
marmint a tied erdekelne ha nem torott!
Vagy ha van valakinek 96- plexi (nem baj ha karcos)
Az enyém törött is és lyukas is, meg már rég a kukában van a fejidommal együtt.
Akkor pontosan mennyit is kell fizetnem a plexiért, a bilincsért és az óráért? Hogy fizessek? Kp, vagy átutalás?
Gyors voltal
A tied repedt vagy torott?ha nem erdekelne!
Ja,értem!
Elvileg szombaton már a kezemben tarthatom.
Ne aggodj ,en 10 eve nyomom csak meg lusta volttam attnezni rendessen ezt a forumot .ki kivel van
Meg vatted a plexit ?
Nem arról van szó,hogy ezért bárki haragudna,csak nem mindig egyértelmű!
Csak amelyik hozzászólásra akarsz reagálni,akkor az abban található "válasz erre" feliratra rákattintasz,és úgy írod amit akarsz.
Egyébként én is láma vagyok a géphez,én is kb. másfél éve ülök csak előtte.De minek!Nem hiányzott az életemből előtte sem!
OK! Thanx
És októbertől a tetű időjárás miatt szinte én sem használtam már!