Néhány éve vezettem egyet. Kinézetre őskövület blokk, de nagyon szépen finoman reagált a gázra. Van szélvédelem is, elég könnyen kezelhető. Én a 620-as Monstereket néztem ma, hogy szintén 600,000Ft körül kilóra adják őket. Mondjuk ha nem földúton használod dobj alá rendes futóművet és féket is.
A szívem efelé a motor felé húz, mert eddig egyik motor sem adott akkora élményt, mint ez, még a CR500 sem. A honda (1000RR) nagyon lagymatag buzi motor, az R1 (04-06) középen alig megy, Suzuki ki van zárva, a motor pedig japán. Az eszem lassítana...
A pénz nem érdekel, csak ciki ha a nő többet keres, mint te.
Gyerekkoromban el akartam szökni otthonról, mert 100 forintos órabérből már meg tudtam volna élni. Akkor az álomfizetés 500Ft/óra volt, hát most teljesült az álmom...
Bocsánat, lehet a konkrét motorról nem raktam fel képeket. 2005-ös, és 1000 köbcentis, a Jimmy kedvéért.
Sehol nincs meghirdetve, a Z hirdetését is levettem. Egyedül bogyónak adnám oda ennyiért.
Tavasszal 1,2-be el fog menni, nem aggódom miatta.
Szasztok!
Mi az a Monster?Ducati?
A pénz nem érdekel, csak ciki ha a nő többet keres, mint te.
Gyerekkoromban el akartam szökni otthonról, mert 100 forintos órabérből már meg tudtam volna élni. Akkor az álomfizetés 500Ft/óra volt, hát most teljesült az álmom...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Sehol nincs meghirdetve, a Z hirdetését is levettem. Egyedül bogyónak adnám oda ennyiért.
Tavasszal 1,2-be el fog menni, nem aggódom miatta.
Igen,végül is mindenki pénzből él,nem álmokból.