Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ ilyen hülyeségeknek ne dölj be Sedu az rég lejárt lemez annó bátyám is csinálta, a hideg vízre valót nem kereste meg vele. Ügyes gyerek vagy te találsz majd jobbat...
Edem 89 neked meg üzenem: halott ötlet...
Hányas lánckereket használsz elől?
Én még vagyok,de mindjárt megyek ráiszok még kicsit vacsora előtt,osztjóvan!
van itt valaki vagy mindenki csillag akar lenni?
na elmegyek nézem egy kicsit a csillagok születését Aztán megyek wellnessezni szállodába... ez kimerül recepciós melóban, illetve alvásban
Hát lerakás előtt (még mindig menne ha nem esek..) dadogott1-2ben, szivatóval indult- addig csak önindítóra gáz nélkül természetesen... most meg áll lassan egy hónapja... háááát, lehet én nem úszom meg
úgy álltam hozzá, hogy végülis sokat nem veszthetek. Eddig pár ember hallgatott meg, héten kiderül lesz-e ember beszervezés, illetve vásárlások...
Voltam pécsen előadáson, olyan emberek érnek el vele sikereket, sirva röhögtem rajtuk... Majd kiderül, unaloműzésnek megteszi
Folyamatosan használni kell,és akkor semmi gond nem lehet!
Én mindig így cselekedtem mindhárommal!
Felejtsd el,csak az idődet baszod el rá!
Unakatesóm volt hülye felesége csinálta még vagy két éve is,de csak a pénzt hordta el otthonról,mert a telefon,benzin és a nyomda költségét sem kereste meg!Pedig akarta!Rám haragudott,mert megmondtam neki az elején,hogy ez már lejárt lemez,ezzel éveket késett!Később hallgatólagosan,de beismerte,hogy igazam volt!
Tél után könnyen indul a tiétek, vagy el kell játszani a karbileeresztős dolgot? mennyire kényesek erre?
Bár az enyém amcsi, de állítólag előző tulajnál átkalibrálták szervízben.
Csak ugye motorozik az ember egyedül is... Lánckerék csere 20 perc kb...
2 személyre kimondottan NEM ajánlom!
Így sem lehet egy egészségeset kigyorsítani 2 személlyel,mert rögtön felveszi az elejét,úgy pedig..........!
Bár ahogy mondod,éppen nem nagy pénz,de szerintem 2 személlyel számolva tök fölösleges!
Bár amúgy is!De azért lehet veszek én is egyet!
Mostanában túl sokat unatkoztam, (éjszaka dolgozok), egyetemre meg csak vizsgákra járok TÁV-on, ezért nekiálltam az AMWAY-jel foglalkozni. Hülyített már titeket vki ezzel? jó dolog
Én mindig is suzuki párti voltam... Úgy voltam vele ha annyiba elviszik, vigyék... De most már megszerettem. megcsinálom egyedire, lehet utána 2 évre eladom, de csakis azért, mert már öregedni fog szegényem.
Mindenesetre szerintem nem suzukira cserélném, maradnék zőőődvérü
Értem. Igazából én se tudom minek, anno SV 650emen cseréltem kisebbre, gyorsabban pörgött fel-jobb lett a hangja, jobban ment.
De nem mintha ezt a 140-150 lovat ki tudnám motorozni, valahogy vonz a ,,több"
Pedig 2 személlyel járok, így is kerekező hajlamú... na mindegy, próba szerencse, ha nagyon durva lesz visszarakom a mostanit, 3000 környékén van lánckerék, nem egy wasistdas

Áááá, tudnám már mit mond a biztosító
Elég gyér volt a szezon, gixxeremmel sikerült menni 1000ret, meg a 9essel 4500at... majd jövőre igyekszem többet hajtani
Akkor miért árultad?
Azt azzal vettem,de láncszettcserénél 16-ost vettem rá.
Ezt gyári állapotban vettem,de most gondolkodom éppen rajta,hogy veszek rá egy 15-ös "tuning fogaskereket"!
De hogy minek,azt én sem tudom,mert így jobbakat lehet vele kigyorsítani,mert amúgy nagyon jön fel az eleje,így meg pont jó!
Ahogy sejtettem, tiszta sor
A rendszámtartót két csavar fogja az undertailt mindkét oldalról gumírozott alátét öleli,önzárós anyával.Ennyi!
Ja és még vmi. Elég a 16-os ,,lánckerék ereje", vagy hogy-hogy a mostanidon a 16osnál a maradtál 15höz képest?
Értem, köszi! Előbb jönnek a képek, mint ahogy leírom a kérdést...
Oks Amúgy az undertaillal, a rendszámtartó hogy van megoldva, arról lenne képetek? Gondolom csavarozással valami ilyesmi módon (kép)

Mentem már pár mocival, de igen megszerettem a ,,csacsimat" Ezért szeretném újra széppé, egyedivé tenni szegényemet
Pedig az nagyot dob a motor megjelenésén!
Gyorsult mint az állat,és állandóan fent volt az eleje!
És pár kép a Basi féle undertailról.HIBÁTLAN!