Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyesz vedd meg és használd úgy azt a gépet ahogy van...
Egy egészséges blokkal neked úgy is túl erős lenne...
köszi haver mostmár téleg megyek leiszom magam Sanyinál iszunk majd valamit a fáradalmaidért
na itt megint mindenki berugott megyek énis ugyan ezt teszem
Hali Bogyesz!
Megnéztem,meghallgattak a 9-est.
Új kuplung van benne,új vezérműlánc,új fékbetétek elől.A hátsó lassan cserés.A tárcsáknak minimális válluk van,de nem jelentős!50-60 ezer lehet benne a srác szerint,aminek kb. a féktárcsák állapota is megfelel.
Váz nem sérült,idomok nincsenek meg hozzá.
Gyári dob + egy vágott sport dob.
Hátsó gumi kb. cserés.
Elől az elosztóig fém fékcső.
Műszaki lejárt.
Hátsó lengéscsillapító nulla.
Pöcre indult,de hangosan kopog,úgyhogy le is állíttattam.Megy minden henger,tehát valamelyik csapágy adta meg magát.Emiatt nem vállaltam a kipróbálást.
Azt mondta ha érdekel,olyan 480 a vége.Aztán hozzátette,hogy ha valóban kell,akkor még összébb húzza magát egy kicsit.
Szerintem 400-ért elvihető.
Kb. ennyit tudok elmondani róla!
fönt van a szekrény tetelyén még
Tavaly hasonló szart szintén idom nélkül 250-ért el lehetett volna hozni. Nem kellett senkinek, pedig ugyanez volt a baja.

Az Aszu finom volt?
Bogyó olyan, mint a nők. Rendesen le kell baszni és utána nem fogaz Nem a szó szoros értelmében!
Ahhoz képest sok, hogy a 87-es kocsimban 67,000km van. El is kellett adni...
Amúgy szinte csak hét közben használtuk és 99%-ban csak céges utakra. A mostani is jó ha kibír 1 évet ilyen hajtás mellett.
Mondjuk extra kiadás csak egy gumicső volt rá, de lassan el kellett volna kezdeni költeni rá.
A polír pasztájuk nagyon jó!
Blokkcsere gyagyás, kb. 100K. Annak a motornak mindene kaphatott már. Szerintem kereshetsz hozzá új telókat is.
Szekinek van hozzá eladó blokkja

Szeretem amikor igazam van
sziasztok FASZ tásak! basi köszi a főtengejt de egyenlőre lóvé az ablakban csak nézelődök!
Szia Jimy, most olvasom miket írsz... igen ez a" FASZ" vagyis a Fiatal Alkoholisták Szervezete... Benne van a nevében, hogy fiatal te mit keresel itt 40 felett?
Kösz Basi, így csak a 2-ik vagyok...
Bogyesz!
A vaterán van ZX-9 főtengely 35-ért! '98-'99-hez!
Szép jó estét!
Hallom ez a Fiatal Alkoholisták Szervezete .
A vodkát, unicummal össze öntve kedvelem igazán.
csak lene verd a tv-t csumi
Na húzok,mert nemsokára boxol ez a magyar gyerek,és nézni akarom!
Csőváz!
ooooooookkkkkkkkééééééé
Meg lesz!
nézdmár át létszi hogy mijen és mitér csak ha ráérsz köszi
várom,várom,várom.várom
Nem,mert a srác nem is volt képben,de holnap megnézem!