Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne haragudj tavasztol netezem
Pontosan!
Márc.14.-én vettem,okt.07.-én kivonattam ideiglesen.......az kb 7 hó motorolás
Onnantol meg ezek szerint akkor regizem amikor akarom!?
Már régebben is meg akartalak kérni rá,hogy használd a "válasz erre" gombot,mert néha nem egyértelmű,hogy kihez szólsz.
A dátumot írhatod a valósat!
9800 km , de kétszer is kényszerszünet volt.
Az tok mindegy a reg a fontos?
Adasveteli
datum?
papirra ilyenkor mit kell irni?
3 hónap alatt 8000 km

NYERTEM!
Nem ér kozmetikázni! Én is csak kb.márciusban kezdtem motorozni!
Ha Te külföldön megveszed,akkor helyezed forgalomba,amikor akarod,nincs időhöz kötve.Ugyanis addig azt sem tudja senki,hogy az országban van a jármű!
7 hónap alatt 5500km
nincs max határ,a reg.díj meghatározásánál van szerepe.
En vennem a kulfoldi csokatol
Valaki megvette külföldön,te itthon megvetted tőle,de még nem helyeztetted forgalomba?
Szevasztok 9-esek
Lenne 1 kerdesem4
Kulfoldi papirokkal vasarolt motort mennyi ido utan kell attiratni?
Tudja valaki?
Mi a max hatar?
monny egy példát hol találtál moccot.
Jelentem 12000.
na akkor indítsunk egy versenyt: ki mennyi km-t tett meg ebben az évben a saját motorjával! csak reálisan és becsületesen pajtikák.
bogyó neked hol is volt a km kihajtásod, mert a hátsó kereked az haladt!
kapucnyi a hétvégén alkatrészbörze,felfogom juttatni az építők sportcsarnokába a cuccot, ha érvényes addig a bérleted akkor érte mehetsz, posta klts. 0 ft.
akkor fog töredékére esni a totálkáros motorok ára ha nem lehet majd vázat cserélni, akkor az én általam megvett motor is 150e ér majd, és mindenki szétbontja majd darabokra, mint a C-s blokkom ami jelenleg alu hulladék.
a linkben szereplők meg had küzdjenek csak,nyáron gumipókkal akartak mókoltatni egy pan európeant leszakadt elejjel, sztán amerikából jött egy bontott váz és már az új tulaj furikázik vele az országban, ennyi, még lehet persze később változhat, addíg hajrá.
csak és kizárólag típus azonos motorszámú és alvázszámú alkatrész cserélhető, mit mondjak még hogy megértsd, ezért nem vettem az E-s forgalmihoz C-s vázat. de gond egy szál sem majd látjuk.
neked nem sikerül az a te bajod, majd az élet megmondja hogy lehet vagy sem, ha nekem meglesz akkor letérdelsz!