Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi a plexi kwaszeki?
Szevasztok!
megnéztem a fejidomod amit feltettél képen, elég zilált állapotban van, esetleg beszámítom ha mondasz egy árat rá, nekem jó lehet a régebbi kawámra, eladva lesz.csak ne februárt mondj mert a 636-os srác minnyá szétborítja a verdáját és egybe le lesz fújva az enyém is,csak övé ezüst, enyimé zőőőőőd lesz.
van még két darab fejidomom, egy kék a saját motorról, és egy javított a sárgáról.
hja poros,az kimaradt a felsorolásból.
a rizsa szöveg, nem javított, nem repedt,nem törött, eredeti müanyag, eredeti festés,eredeti matricák.hibátlan rögzítő és tartófülek. a plexi eredeti, igaz használt de nem törött, nem matt.
kapucnyi a fejidom képei, na meg a plexié.
Gyorsan tedd fel a mocira! Különben, hogy adod el mint használt.
Nekem szatunás sötét plexim van! Még a motoron sem volt fent!
'94-'97 egyforma!
Kár meg sértődni mi is el mondtuk az általunk tapasztaltakat. Ez van
Nekem telefonba, emailba is azt mondták ne is menjek, nincs. Így nem volt kedvem oda motorozni
Már egy kicsit unom, hogy mindenkinek próbálok segíteni és leugatnak. Ha nincs pontosan a te motorodra való oda kell menni és választani egy hasonlót, abból kiszabni. Az RS250-se volt nekik mintájuk, egy CBR600-é viszont tökéletes volt. Ott helyben segítenek felrakni. Ha nem jó vissza lehet küldeni.
Hát igen, pl enyémre(2002) nincs... fejlődnek fejlődnek, ki kell próbálni...
Ez tavaly még nem volt
A szatuna nem gyárt minden évjáratra. Kérdeztem őket anno azt mondták nincs sablon az enyémre.
www.szatuna.hu van 8000ért, de nem biztos, hogy lesz olyan mint egy gyári... de azért nézd meg
Most néztem meg, 8000ért van tényleg... rendesen levitték az árakat! Bocs a tudatlanságért
1997
Nem reklámozom őket, de nekem 6000 rémlik...
CSAK EGY KÉP
14-5nél nemhinném hogy olcsóbb, nekem anno 15 lett volna még a125ösömre. állítólag nem stimmelnek a lyukak, kókányolni kell.... tömeggyártás-olcsóság.
De mindenki azt vesz meg, amit akar.
Az autóinkon van satuna légterelő... szóval nem mondtam, hogy rossz.
Szatuna olcsóbb, és olyat gyárt, amilyet szeretnél...
Jó lett a géped 5000 pénzért teljesen korrekt volt.
Megkérdezhetem mikori évjárat a vas? A kapaszkodó miatt
Nekem 5000-é adott túra plekót. A képeimnél megtod nézni, igaz az használt.
Akkor legyen szerencséd, és tényleg olyan új legyen, mint ahogy mondták