Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem,köszi az infot. Állítólag zsír új,akkor igyekszem becserkészni mihamarabb
Ha hibátlan akkor esetleg megéri megvenni, újonan 15-20 körül van egy sötét plexi.
Igazad volt jimy,van neki egy sötét új. 10 000-ért adja.. nem tudom, korrekt ár ez?
okkkké pipi nyáron nyalogatjuk a borocskát,remélem jimykém nembirod a kiképzést?
Remek,lecsekkolom köszi
Pleko ügyben, a vecsési bontósnak volt, egy pár.
06209745559
Szerezz nekem plexit, vagy hogy merre leledzik
Koszi arimoshi
Persze,0670 3179038, a gyerek korrekt
Jó reggelt!
Ezt a pályinkásat, ezt ne bolygassuk ....
arimoshi
Valami telo szamot tudsz adni?
Pallinkas joreggelt mindenkinek!
B-hez kellene Kawaszeki!
Mi piiz?
Az enyémre bármikor öntheted a vörösbort, de kizárólag jóminőségűt... Látszani nem fog rajta, a lecsurgót meg lenyalogatom...
Tegyél csak fel képeket,nagyon helyes Nekem is kellene egy két apróság,előre is köszönöm
Ha jól emlékszem 15 000,de alkudni lehet. A színe kék-szürke-fekete.
Na mi van motoroztok?
nekem nemsok tapasztalatom van a kawák terén,a nyáron tivadaron seduval ráültem 1re pontosabban ráboritottam 1 pohár boroskólát hát sajnáltam a bort de szivesen kipróbálnám összehasonlitás képpen!talán sedu ideadja valameik bivalyt
Szábúsz tezsvérm!
TE ez kicsit rövid volt, kifejtenéd bővebben
Hát én meg soha nem akartam kawán kívűl mást venni, amikor már volt önálóan annyi pénzem, hogy motort vehettem. Előtte a szekiféle vfr volt az álmom...
Ha már a valommásoknál tartunk, én kék fekete 1100 zizit akartam, amikor rákatintottam a bordó 9-esre ...
Na azt hívják úgy szerelem első látásra A zizi ejtve volt árban nem nagyon volt eltérés
Benzin csap tekerő a B-hez kell.
Ma megyek hozzá szerelni, dobj fel képet, mondom neki nézze meg.
üdvözletem önt ajánlotta nekem Crazy Joe egy kis motorbeállításhoz. Lehet róla szó?
kapucnyinak! van gyári plexim eredetibe, a bordó fejidomba való.kő kép az alkatrészekről? teszek föl ha érdekel.