Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na léptem szevasztok
ember te 1 duzzogó puja vagy fogd már fel hogy féllábbal a börtönbe vagyon ne tetézzük már ezt 1 szaros motorral!ha volt pénzem minden szart megvettem ha hivtál annyi gumit szerintem senkim nemvett tőled mint amit én a nyáron,megvettem a kormánytelót annó csak azért mert lejöttél nemis használtam levan hajitva!nelegyél ideges mert valaki nemugrik aszavadra igértem hogy megcsinálom a kaput akkor megis fogom,tudod miért nem megyek holnap?mert ugyvédhez megyek bazdmeg! ha nemfogod fel hogy mésnak is van gondja baja sajnálom
Nem érted. Nincs zsé, lassan majd megadja. Még a házuk sincs kifizetve. Annyira nincs suska, hogy el sem tud válni az asszonytól.
Baszki 93 óta motorozom jogsi nélkül, egyszer büntettek meg, akkor is én hívtam rendőrt. Ne basszál fel!
Mondom eddig adtam volna. Nem kell jönni, megoldom, köszi.
Szólj ha mész gyarmatra!
1csakvan kes ha részletben fizet2adjál neki többet 3 menyiértis vettél meg egy 100k rucit?4ha motorral megyek szerinted hiányzik még 1 büntetés papirok nélkül mz rendszámmal amugy bevan ázva de ha megyek beinditom!5nemszeretek másnál aludni neércs fére semmi bajom veletek és a pecótok is fasza 6nemkellenek kölcsönök nemrég ajánlott fel 1 nagyon jó cimbora 500 000 nem fogattam el pedig azt monta megadom majd ha tudom és 7 havertól nemveszek el kest montam segitek de hidd már el nekemis van mit csinálnom nemcsak nektek!péntek vagy 7vége na
Az első mondattól kezdve cáfolnám a dolgot
1. Igazam van.
2. A barátjának fizeti ki részletben.
3. Nem csak a motort vettem meg.
4. Ha tényleg beindult volna a motor 2000Ft-ból lejöttél volna, ha kúton tankolsz. Utána Én hazavittelek volna ezt előre közöltem!
5. Mondtam, hogy aludj nálunk, ergó +5000Ft
6. Kifizetem a segítséget, nem barátiba várom. Eddig ha kértél volna kölcsön nagyon szívesen adtam volna.
na most szerintem ne vesszük össze mert nincs igazad,aki hitelre megvesz 1 motort ott a lóvé:kezdőrészlet,havidij na mid 1!segitettél megvetted a motort ha szétszeded is a dupláját kapod érte amit adtál kest befizettem belőle a büntit, asrác 15be vitte fel a vasat másnap utólsó 5000 tankoltam hogy menjek segiteni ugyhogy ne duzzogj nekemis van dolgom montam megyek de csütörtöktől érek rá!sajnálom!az én kurva anyámat
törzskönyv kipu van,plexi nincs sajnos
törtzskönyv,kipu van plexi nincs de ezt montam
Robi én ahogyan tudtam segítettem neked. Írtad az SMS-t, hogy nem tudsz jönni, és lebaszol, hogy miért nem hívtalak fel?! Rendes srác vagy.
És sajnos itt is elég nagy a szegénység, a barátom hitelre vette a használt 125-ös motorját is, de rábeszéltem a csizmádat. Ennyit tud érte adni (ezt is én adom neki kölcsön). Tudom az én anyámat.
tiszta buliarcok vagytok pipi,bocsánat pipibácsi
ja meg bogyó is csődön van és nincs aki vásároljon
sedu holnap semiképpen nem jó de ezt montam már neharagudj de holnap hozzák az anyagot és a fater is holnap ér rá téleg neharagudj!péntek vagy 7vége?agyad már ha 2000ft-on variálnak
Bármilyen állás érdekel 100K nettótól. Nyáron nincs gond, mert pörög a motoros üzlet, most egy kicsit szenvedek. A kínai bandához nem szívesen mennék vissza, legutóbb 3 hónapot működött a cég...
Egy barátom kért meg, szerintem tanítani kellene, vagy mivel titokzatoskodott lehet házalós munka. Csütörtökön fog kiderülni.
Hová akarsz elszegődni, persze csak ha nem titok?
Bogyó a csütörtök nem jó, mert állás interjúm lesz+egyéb fontosabb dolgok. Holnap kellene megütni. A kisajtót már megcsináltam!
Jó lenne ha holnap tudnál jönni. Kellene majd a törzskönyv, kipufogó, plexi, esetleg amid még van!

18-ért odaadhatom a csizmát?
Bogyesz ez tavaly készült, már akkor idősebb voltam a mostani tenmagadnál...
Szenvedni én is szenvedtem, mert már dugdosták előlünk a bort és csak sört tudtam becsempészni...
huuu pipi ezen a képen voltál vagy 17 bitliszes frizura,pejhetző arc a másik figura csak nem a kezét darálja lefele?mert nagyon szenved
Szep ember a boller
Na ná, hogy buli, figyeld a képen a fejünket... Már nem voltunk szomjasak...
( A böllér horgászcimbim és jobban csinálja a disznóvágást mint a horgászatot)
Nem bantom pipit!
Motorozik + horgaszik is ,csak jo ember lehet!
De Pipi annyira nem,hogy nem hajlandó még kifogni sem!
A csalihalat is pórázra teszi nem horogra!
Jobban csipem en is a malacvagast! No az mar buli!
Héj tesó te csak ide írsz?
En sem szeretem a halat pipi!
Igyekszem!
Mi az,hogy ha a kilenceseket nézzük?
Ha a motorokat nézzük!
(500 ccm-ig)