Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már vagy 3 éve van, hogy száradtál volna meg a lepedőn
Szeki. Anyám Szalkán született, nagyecseden a fekete szemekkel együtt fürdött az árokban, ne mutasd be légy szíves szabolcsiát!

Az ARROW dobod belseje 50-es?
Jó reggelt!
Mire mindent vissza olvastam, elfelejtettem mit akartam írni.....
Hányszor mondjam Bogyesz kérd át magad nappalos műszakba... Egyrészt az állandó éjszakázás kikészíti az embert,(ez a kisebbik baj ) de a másik fontosabb, hogy nem előznél be a fórumon...
2-ik
Aha!
Az asszony?
Engem is kidobott párszor mire sikerült!
Azt, hogy a többiek miért nevetnek azt tudom...
De, hogy te miért, arról fogalmam sincs...
Na megpróbálom az asszonynak is megkötni a kötelezőjét...
Itt mindenki nevet!
Vajon miért?
Vagy küld át a másik szobába, vagy mondjad neki, hogy következmények nélkűl még most elaludhat...
9363 alig várom már, hogy rendezhessünk egy gyorsulást csak te meg én Biztos csúnyán fogsz nézni, mikor a makulátlan ződikéd mellet a "konzervdobozomból" csak egy bordó csíkot fogsz látni, és ezt hallod: BRÁÁÁ
De ígérem csak rövid ideig, mert gyorsan eltűnök előled...
így kell ezt kimagyarázni! léptem mert a csajom szemébe világítok a monitorral.
Egy bordó kilencest!Nem jót!
léptem pulyák, nem civakodni ám.
Az a mázlim Szeki, hogy (szinte) hibátlan állapotban én is láthatok egy jó bordó kilencest, csak kinyitom a garázsajtót...
ÁÁÁ nehogy aszthidd Szeki. Te keverted be magad, de semmi gond Mire való az előzmény gomb? Azok a távtartógombák az aranymosi fórumostársunknak kell, csak a felrakott képek alapján megállapítottam, hogy az arra való szorító gumigyűrűből nekem is hiányzik egy, erre írtam,hogy nyugodtan, elkülöníthetsz nekem egyet...
akkor most a gumi biz- basz,vagy a távtartó hiányzik?bekeverted magad pipi!
nem,nem! én láttam vadi zsír újban hibátlan állapotban, csilli villiben erre céloztam, és naon szép volt. na meg testes, látványos, igazi kawa volt az akkori zxr-ek és gpz, fzr-ek között.
Na asszem most tébolyulok meg...
Negyedszer zongoráztam végig ezt a rohadék netrisk-et, mindíg kidob a vége felé, pedig 20 rugót spórolhatnék, ha meg tudnám rajta kötni azt a r@hadék biztosítást...
asszem valaki megy pénteken komáromba, visznek becserélni egy 1000rr-t repsolban,hoznak egy új cb1000r-t.megkérdezem.
Szeki szerintem ezzel arra célzol ( ha jól sejtem), hogy idős a gép
Nos én sem vagyok fiatal és mégis egy jóképű pompás fickó vagyok...
pipi, 95-ben ott punnyadtunk az alsó rakparton pesten, az akkori gyorsulási versenyen, ott láttam először bordóban a zx9-et vadi újban, akkor már a 900rr-ekkel a villamossínen kerekeztek ericson 198-al a rövidnadrágba csíptetve.