Hányszor mondjam Bogyesz kérd át magad nappalos műszakba... Egyrészt az állandó éjszakázás kikészíti az embert,(ez a kisebbik baj ) de a másik fontosabb, hogy nem előznél be a fórumon...
9363 alig várom már, hogy rendezhessünk egy gyorsulást csak te meg én Biztos csúnyán fogsz nézni, mikor a makulátlan ződikéd mellet a "konzervdobozomból" csak egy bordó csíkot fogsz látni, és ezt hallod: BRÁÁÁ
De ígérem csak rövid ideig, mert gyorsan eltűnök előled...
ÁÁÁ nehogy aszthidd Szeki. Te keverted be magad, de semmi gond Mire való az előzmény gomb? Azok a távtartógombák az aranymosi fórumostársunknak kell, csak a felrakott képek alapján megállapítottam, hogy az arra való szorító gumigyűrűből nekem is hiányzik egy, erre írtam,hogy nyugodtan, elkülöníthetsz nekem egyet...
nem,nem! én láttam vadi zsír újban hibátlan állapotban, csilli villiben erre céloztam, és naon szép volt. na meg testes, látványos, igazi kawa volt az akkori zxr-ek és gpz, fzr-ek között.
Na asszem most tébolyulok meg...
Negyedszer zongoráztam végig ezt a rohadék netrisk-et, mindíg kidob a vége felé, pedig 20 rugót spórolhatnék, ha meg tudnám rajta kötni azt a r@hadék biztosítást...
pipi, 95-ben ott punnyadtunk az alsó rakparton pesten, az akkori gyorsulási versenyen, ott láttam először bordóban a zx9-et vadi újban, akkor már a 900rr-ekkel a villamossínen kerekeztek ericson 198-al a rövidnadrágba csíptetve.
Az ARROW dobod belseje 50-es?
Mire mindent vissza olvastam, elfelejtettem mit akartam írni.....
De, hogy te miért, arról fogalmam sincs...
Na megpróbálom az asszonynak is megkötni a kötelezőjét...
Vajon miért?
De ígérem csak rövid ideig, mert gyorsan eltűnök előled...
Negyedszer zongoráztam végig ezt a rohadék netrisk-et, mindíg kidob a vége felé, pedig 20 rugót spórolhatnék, ha meg tudnám rajta kötni azt a r@hadék biztosítást...
Nos én sem vagyok fiatal és mégis egy jóképű pompás fickó vagyok...