Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v... MINTHA MAGAMAT LÁTNÁM HUM NEMIS ROSSZ A ZX9
Még Matolcson!
Mérges volt a halak miatt!
Szerintem defekt volt. Az egyik testrésze le is szakadt. A svédeknél drótkötél van kihúzva a szalagkorlátnál

Pipi veled ellentétben én tényleg a motorozás megszállottja vagyok. Ha volt egy kis pénzem mentem tankolni.

Gumi valakinek?
Ezt mikor sikerült csinálni róla?
Akkor Pipi csak ilyen gagyi motoros lenne?
Különben a kamerás nemnagyon sietett a segitséggel
9363 pipi csak tologatja a vasat néha földhözvágja,és ráfogja hogy csusztam cserekek 31métert jimy jó javitgatást sör van remélem
Az én vagyok .....
Telente elkölti motorhelyrehozatalra!
Pipi, oszt micsinyász azzzaaaa a sok pízzzeee?
Ilyenkor?Megvesztél?
ennél egy gondolattal jobb vagyok...

na lépek vissza melózni...
Vagy csak azon a szinten motorozik mint Pipi?!
énis néztem jól lerakta a motort,olaj vagy tul boritott?
ez azt jelenti hogy patkányoknak áll a világ és hány van mégmha tudnád
Sedu szerintem a srác aszt hitte pizzát visz a másik a sok dobozában és előzés után rájött, hogy még is enni akar egy pizzát, csak meg akarta állítani a pizzaboyt...

egyébként nem látom az esés okát...
A kanyarhoz mérten hatalmasat borított, így esélye sem lett volna íven maradni, mert kiszaladt volna belőlle jobbra...
A kamerás srác teljessen lazán tudta venni a kanyart, a nagyobb ív később következett volna..
Remélem nekem nem így kell leszálnom...
Jimy régebben ha vizsgáztál és ötszőr elkaszáltak akkor új tanfolyamot kellett kezdeni...
Nos Sedunak feltételezhetően ezért maradt el ilyen sokáig, 93-tól eddig tartott...
Közös megeggyezéssel? Ez azt jelenti, hogy holnaptól egy faluval odébb ismét rendőrszázadosként segítheti a cigarettacsempészeket... Egyik helyről leszerel a másikon fel...
Jó megkapta mondhatom...
http://www.szon.hu/hirek/im:sz... kibulynak a szögek a zsákból!erre már nemolyan büszkék
sedu akkor marad a péntek viszem a lomokat
jó pipi!mostantól lehec első!
Szóljatok ha nem tetszenek a linkek!
Ezt Pipinek küldeném szeretettel. Ne száguldjá' nem vagy te Talmácsi!
Mi tartott ilyen sokáig?