Sedu szerintem a srác aszt hitte pizzát visz a másik a sok dobozában és előzés után rájött, hogy még is enni akar egy pizzát, csak meg akarta állítani a pizzaboyt...
egyébként nem látom az esés okát...
A kanyarhoz mérten hatalmasat borított, így esélye sem lett volna íven maradni, mert kiszaladt volna belőlle jobbra...
A kamerás srác teljessen lazán tudta venni a kanyart, a nagyobb ív később következett volna..
Remélem nekem nem így kell leszálnom...
Jimy régebben ha vizsgáztál és ötszőr elkaszáltak akkor új tanfolyamot kellett kezdeni...
Nos Sedunak feltételezhetően ezért maradt el ilyen sokáig, 93-tól eddig tartott...
Közös megeggyezéssel? Ez azt jelenti, hogy holnaptól egy faluval odébb ismét rendőrszázadosként segítheti a cigarettacsempészeket... Egyik helyről leszerel a másikon fel...
Jó megkapta mondhatom...
Mérges volt a halak miatt!
Pipi veled ellentétben én tényleg a motorozás megszállottja vagyok. Ha volt egy kis pénzem mentem tankolni.
Gumi valakinek?
na lépek vissza melózni...
egyébként nem látom az esés okát...
A kanyarhoz mérten hatalmasat borított, így esélye sem lett volna íven maradni, mert kiszaladt volna belőlle jobbra...
A kamerás srác teljessen lazán tudta venni a kanyart, a nagyobb ív később következett volna..
Remélem nekem nem így kell leszálnom...
Nos Sedunak feltételezhetően ezért maradt el ilyen sokáig, 93-tól eddig tartott...
Jó megkapta mondhatom...