Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy is fejben számoltam és hát válság van, ilyenkor mindenhol lehet alkudozni egy kicsit.
Jé nekem meg pont egy ilyen gumi bisz-basz hiányzik, ami benne van az idomba és ezt a távtartó gombát kell belehúzni...
Ha van egy ilyened Szeki küldhetsz egyet nekem grátiszba, de csak azért mert haver vagy... másnak meg se engedném, hogy elküldje ingyen...
honnan vetted a számológéped kapucnyi? kicccci kinából, és hol kalibrálták romániában!
jól körül írtad a sto éta prüty-prütyöt, hááát én erre gondolam,talán az. fényest, feketét aluminiumból vs műanyagból?
Az nem ígérem, hogy most azonnal rohanok érte, de ha erre jársz nyugodtan hozhatod, vagy ha arra járok elugrok én érte, de ha valaki ismerősöd jön erre ő is elhozhatja.
Összegzésként: Plexi+Óra+Bilincs=31.000 ~ kerekítve 28.000 körül van?
Plexi megvéve! (8e)
üdv! 8e ft-ot kérek a plexiért.
A fejidomra gondoltál?
De milyen szép alkatrész képekkel...
van,csak addig nem mondom hogy ok míg a képe nincs itt a fórumon.1500ft, de csak ha meglelem.
Jimy hiányoztál, nagyon is. Motorozni hideg van a horgászat is lassan lecsengőben, gondolkodom mivel üthetnénk el az időt.
Mi is veszekedhetnénk egy kicsit, vagy tudod mit meg van...
Azt tudtad, hogy Sedunak nincs is jogsija...
Nyomjuk fel azt jót röhögünk na mit szólsz?
telerondítom a fórumot alkatrész képekkel.
Szeki a szegediek Ő vel beszélnek, mint ahogy a kőrösiek is...
Amit mondtam mögmondtam...
üdv sedu! egy nyírségi sráccal beszélsz, ott a gyerek az pulya, a létra rétuja, és még sorolhatnám ,ez a nyírség csákó. szögednél valszeg más a nyelvjárás ezt kell betudnod.
üdv! megértésed kérem,válaszolok.
Leg kedvesebb kollégám, jön a munkába. http://www.youtube.com/watch?v...
Jó estét! Látom nem hiányoztam!
Azért se!Sztrájk van!
Úgy látom a bogyo vs. sedu harcnak vége, most már írhat más is a fórumra
Szeki!

A plexit mennyiért akarod nekem akciósan eladni?
Vegyél a kawától én is most vettem azt hiszem 7000 ft(és még csavart sem adnak hozzá)
nem ittam még ma de ahogy mondod,nemkell kifizetned a benyát!na remélem kiduzzogtuk magunkat...na szóval holnap nekem nemjó,csütörtök neked,akkor péntek,vagy 7vége te debrecenipuja
A sok motortörőnek tudok egy eladó kompresszort, egy elem festésének az árából megvan egy komplett festő cucc.
Vagy többet igyál vagy kevesebbet! Eddig ügyvédről szó nem volt.
Nem duzzogok, csak bassza az agyam, hogy én le tudok hozzád menni 3X is tök ingyen, te meg azt is felhánytorgatod, hogy egyszer lejöttél úgy hogy ki is fizetném. Pulyák csak szabolcsban vannak, errefelé nincs ilyen szó...
Helló Szeki!
A balos bilincs jöhet, a műszerfal jöhet. (23)
Törzsvásárlói kedvezmény van?
A fejidom még várat egy kicsit mert most nincs sok pénzem.
Az én töröttem már sajnos nem összerakható, mert 3-4 darabba szakadt, csak a képen nem látszott. (kidobtam, mert egyébként is üvegszálas volt)
A fejidom tartóm nem sérült.