Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobd ki a pcsába, marad még kerék bőven.
bal első
a fújtató tömlő könnyebb mint a felni kulcs
Ez a micid első, vagy hátsó kereke ....
fáj a fogam? honnan tudod?
mit tudsz te bizniszbe ajánlani?mooooost ne! megyek minnyá más megyébe! ahogy bogyó ilyen ócssón adta a vasat sztem két falu karikázott azzal mielőtt meg-nyerted.
szolt az englis,hogy problem,
nem cserélem csak fújom
Meg vette a SonyEricson ....
nem azért ment csődbe mert te voltál a főnök
Főnök voltam vazze, csak csődbe ment a gyár, de lehet még 1x próbálkoznak. Ja és nem tehenészet, hanem Nokia gyár...
Miért csináljuk az asszonyom motorját? Esetleg szereztél nekem alkatrészt a ződségre? Hívjál fel, mert lenne más biznisz is amire már nagyon fáj a fogad!
hááát nem szíííp, de délceg ! lekakálták a körmödet vagy csíííz van mer lenőtt a szilva a praclidról. a tehenet melyik oldaladon fejik?
Nem kell azt jegelni, korrekt az ára, csak ocsmány a színe.
jövőhét motorépítés!
a fejidom árát jegeljük kicsit,bekereteztetem és az ágyam fölé akasztom ki, a fejidomtartó az meg ilyen ,egy alkatrész megy egy meg jön, korcs!
kérésre teletankolva és hengerfejesre felforralt hűtővízzel adom át,tiltáson,hangsebességet átlépve! csomagolhatom?
Akkor még melegebb volt...
Sedu az enyémhez nyáron 45000-é adtak volna fejidomot.
Abban a csini kis piros ruciba jobban bejöttél
ez a bukó milyen márka?
Hun vótá farsangon?
A fejidom jó drága

A 02-03-as tartónak már nincs merevítője, így már egész sportmotor kinézete lenne a kík vasnak!
Én komolyan írtam!
Kapucnyi a műszerfalat vedd meg, még benzin is van benne.
kapucnyinak!
van balos bilincsem 3 pénz,műszerfalért 20 pénz,a fejidom 37e ft és pipink nagy örömére bordó vazze! de hibátlan!nem fényképeztem le mert elég cígőlni. és találtam 02-03 fejidomtartót a 9-hez, na ez sztán lesz egy korcs motor.