Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van B meg C tip hez, ha jól emlékszem.
Kapucnyi vette meg szakitől, a benzincsap tekerőt. Hátha van még szekinek. Bontó?
Megjött a zsé Szeki!
Minden OK!
Komolyan irtam a benzincsapos bizbaszt!
Nekem meg ingyen benzint, de V-poWer-t.
AAAAAA!
Meg van mit szerezzetek nekem!
Benzin csapra valo tekerentyut!
Enyemrol hianyzik.
Mi az ara arimoshi?
Nekem van egy karc mentes plexim, egyik darabja sem karcos. ....
Sötét plexit keresek 95-ös géphez, lehetőleg karcmentest.
basit keresem megint! fel töltődöt uram?
Üdv fazon! Egy jobbosról tudok,de haverja nincs. Ha jól emlékszem hibátlan...
A hátsó ülés amúgy is egy kínpad. Nagyon széles a faridom.
g
Nem harakszom sedu
De nekem tenyleg kell 2db ami egyben van,nem olyan ami 86x volt heggesztve
Szerintem ne vegyél nagyobb gépet, már sok esetben ez is túl erős! Lehet tavasszal én is meghirdetem a ZX10-et. Az asszony miután meghallgatta, hogy hogy megy, nem fog mögém felülni, velem egy tempóban meg nem tud motorozni.
Nem licites egy éves gixert adtam el 450-ért ha jól emlékszem. Az is magyar rendszámos volt. 2 napig kellett árulni, senki nem hitte el, hogy nem átverés.
Dilemma. Ezt biztos nem adom el, soha nem fizetnék ki, az értékét. Árába meg túl olcsó. Tavaly beszámolták volna rá fizetéssel, egy 12-be, meg is alkudtunk, vissza úton össze csukta a srác, a gépét.
Én sem akartam Kawát anno,csak a 600-as CBR-eket nézegettem.Aztán megláttam igaziban a ZX6-ost,és onnantól nem kellett más.Csak egy kilences!Azután meg már csak egy szebb kilences!És most elégedett vagyok.Majd egyszer talán még egy 1400-as ZiZi,vagy a GTR,de az nem holnap lesz,ha lesz!
Ha a tiedet beszámolja,akkor végül is nem túl sokat kell rátenni forintban!A kérdés akkor inkább az,hogy odaadnád e annyiban,mivel most költöttél rá te is,gondolom nem keveset!
Az a bizonyos ördög meg már csak ilyen!
Én is 900-as CBR-t akartam venni, csak akkor az nagyon drága volt. Én sem bántam meg a 9-es kawát.
Szia! Ne haragudj, de annyira nem ismerjük egymást, hogy puszira vegyek neked 2 idomot, és vagy elviszed, vagy nem. A neten kell keresgélni, én is ott találtam. Ha nincs más megoldás le kell másolni egyet.
Szégyen ide, szégyen oda, nem is akartam kilencest venni. Mikor haver megvette az övét, a 12-est, akkor mondtam ez lesz a következő . Azután hol eladta volna nekem, hol nem, végül jött a jó idő és kellett valami, ez is alkalmi volt. Nem bántam meg nagy a szerelem . De az ördög nem alszik.
Az a 12-es annyiért ajándék kolléga,de biztos,hogy kell nagyobb a kilencesnél ?