Igazából a pénzen kívül egy okom van rá. Egy jó éve a 2005-ös FZS1000-t 800-ért sem tudtam eladni, pedig a piaci ára akkor 1,5MFt volt. A lényeg: 300K körül vettem, Magyar rendszámmal.
Nemrégen csúsztam le egy 1 éves ZX10-ről, amit 650-re hirdettek. Shut up fuck up!
Ugyan az, mint a kawa idom. Van 5000-ért és 50,000-ért is ugyanaz. Én 5000-ért vettem.
Szia sedu! Maga a kek nem ritka, de a kerdeses vilagoskek szerintem az! A korabbi E es C-D modellek kekje nem ez az arnyalat. Azok oceankekek, az F2 pedig egszinkek. Pontositsuk a dolgokat, mert a kekre haklis vagyok! Z1000-t koszonom szepen probaltam es nagyon jo masina! .... De a Ninja mindent visz!
Inkabb 1,5 in 1. Az a baj ezzel a supermotoval, hogy marha jo atmenetet kepez az aszfalt es a terepmotor kozott, de igazabol egyikre sem jo. Legalabbis ha en ulom meg, akkor ez a helyzet.
Nem hiszem, hogy vevo ra. Pontosan megnevezte, hogy milyen motort szeretne es valljuk be a kompresszoromra nehez rafogni, hogy majdnem olyan mint egy 1100XX. Bar vegulis 2 kereke van ennek is. Nem, meg ez sem igaz. A supermoto cucc miatt valojaban ennek 4 van. Kis kokanyolassal quadda alakithato.
No akkor szerezz mar nekem 2 oldalidomot 15 ert ,hogy keress rajta te is 96 -os 9-eshez!
Koszi!
Nemrégen csúsztam le egy 1 éves ZX10-ről, amit 650-re hirdettek. Shut up fuck up!
Ugyan az, mint a kawa idom. Van 5000-ért és 50,000-ért is ugyanaz. Én 5000-ért vettem.
Szerintem nem szoktam kamuzni, 600-tól lehet rá licitálni.
ment 1 mail