a létrák azért újak mert akkor cserélték őket,én fabrikáltam, és nem azért mert kezdők voltunk, sztán a cowboyok szépen rutinosan összekenték/szurkolták.
akkor a bécsi úton deleltem és a super zone volt a sarkon meg egy citroen szalon, és nem lehetett csak úgy lidikézni, én anyagoztam a cowboyokat. pesten dzsipiesz nélkül sehova!
iga, de kinek hogy,nekem más a túra kesznyű, és más a sport.
remcsizem nincs harag hogy nem vette meg a srác a cuccodat,monnyuk nem értem a szavát, sport csimmát keres de ótán meg azt mondja nem lát sok különbséget köztük. hííínye! nem mindegy hogy pl két hét sántika vs két hónap gipsz+ két hónap megtanulni járni és örökké érzed a helyét. egy lámpánál állva nyomogatta/ fájlalta a karját, egy régi törés helye fáj ha erőlteti, hmm nem mindegy! és 160 km/h indulótól tényleg nem mindegy. énnekem kicsi a 43-asod nyomja a lábam ujját, a kesztyű csak teljesen bőr és hosszított, rothadjon bele a kezem és dobjam el minden második szezonban mint várjam hogy visszanőjön a husikám/bundám.
Köszönöm! A gond az, hogy most is gyári van rajt, szép fekete, a moci is fekete. Csak a legutóbbi akciónál be horpadt, az alsó részén a kis krómozott tölcsér is behorpadt. Nem akarom barkácsolni, gondoltam lecserélem.
Szeki mester! Amikor hívtalak töltött káposztára, akkor csak át kellett volna menned a szentendrei útra a shoxékhoz. Ott vettem sport kesztyűt sógornak 7000-é 15-ről volt leárazva. Huszon ezres kesztyűk voltak 12-15-é. Vettem fasa bőrnacit térdkoptatós, full protis, kívül belül (én) marha bőr.
ha jóidőlesz megyek pedig lenne meló ithol,de megigértem számból segget nem csinálok meg cimbi vagy és a sült comb is felséges volt viszem a kürtőt meg a papirt ha megyek, ittis esik,szobafogság
próbáld
remcsizem nincs harag hogy nem vette meg a srác a cuccodat,monnyuk nem értem a szavát, sport csimmát keres de ótán meg azt mondja nem lát sok különbséget köztük. hííínye! nem mindegy hogy pl két hét sántika vs két hónap gipsz+ két hónap megtanulni járni és örökké érzed a helyét. egy lámpánál állva nyomogatta/ fájlalta a karját, egy régi törés helye fáj ha erőlteti, hmm nem mindegy! és 160 km/h indulótól tényleg nem mindegy. énnekem kicsi a 43-asod nyomja a lábam ujját, a kesztyű csak teljesen bőr és hosszított, rothadjon bele a kezem és dobjam el minden második szezonban mint várjam hogy visszanőjön a husikám/bundám.
itt vagyok a londoni ring mellett,potyázok valami neten
mailt olvastam,csak nyugodtan nem sűrgős
Szekivel bízniszeltem!
Az akrát most vitték el!
Kinek van eladó gyári dobja az enyim motorkerékpáromra? ZX9-R Kawasaki 97-es. Sérülés mentes.