Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a létrák azért újak mert akkor cserélték őket,én fabrikáltam, és nem azért mert kezdők voltunk, sztán a cowboyok szépen rutinosan összekenték/szurkolták.
akkor a bécsi úton deleltem és a super zone volt a sarkon meg egy citroen szalon, és nem lehetett csak úgy lidikézni, én anyagoztam a cowboyokat. pesten dzsipiesz nélkül sehova!
tudom
próbáld
Gondolj rá erősebben ....
a basira gondoltam volna ha itt lenne!
mindjárt írok neked mailt!
iga, de kinek hogy,nekem más a túra kesznyű, és más a sport.
remcsizem nincs harag hogy nem vette meg a srác a cuccodat,monnyuk nem értem a szavát, sport csimmát keres de ótán meg azt mondja nem lát sok különbséget köztük. hííínye! nem mindegy hogy pl két hét sántika vs két hónap gipsz+ két hónap megtanulni járni és örökké érzed a helyét. egy lámpánál állva nyomogatta/ fájlalta a karját, egy régi törés helye fáj ha erőlteti, hmm nem mindegy! és 160 km/h indulótól tényleg nem mindegy. énnekem kicsi a 43-asod nyomja a lábam ujját, a kesztyű csak teljesen bőr és hosszított, rothadjon bele a kezem és dobjam el minden második szezonban mint várjam hogy visszanőjön a husikám/bundám.
jami,irtam 1 mailt
hali
itt vagyok a londoni ring mellett,potyázok valami neten
mailt olvastam,csak nyugodtan nem sűrgős
üdv! szekinek ígértél valamit, és nem kaptam meg,nem telefonáltál és nem szóltál! hahó, itt van uram?
úgy is jó! hozzál!
sedu a csimmát nefeled felrakni apró
ha nemesik megyek mijen csoki mert sokfajta van?ird mes sms-ben csak a kezdőbetüjét
Bogyó! Holnap jössz? Kéne 6 karton csoki!
Köszönöm! A gond az, hogy most is gyári van rajt, szép fekete, a moci is fekete. Csak a legutóbbi akciónál be horpadt, az alsó részén a kis krómozott tölcsér is behorpadt. Nem akarom barkácsolni, gondoltam lecserélem.
Tudok rá E betűs relative csendes slipon dobot+rajzot a furulyához. Hívj fel megoldom a gondodat! 70/520-4856
Akkó nem eladó?
Én is sokáig hajtottam mire lett gyárim!
Szekivel bízniszeltem!
Örökbe kell.
Műszakira tudok adni! Gyári sérülésmentes!
Az akrát most vitték el!
Hali!
Kinek van eladó gyári dobja az enyim motorkerékpáromra? ZX9-R Kawasaki 97-es. Sérülés mentes.
Este sütök palacsintát holnapra
Szeki mester! Amikor hívtalak töltött káposztára, akkor csak át kellett volna menned a szentendrei útra a shoxékhoz. Ott vettem sport kesztyűt sógornak 7000-é 15-ről volt leárazva. Huszon ezres kesztyűk voltak 12-15-é. Vettem fasa bőrnacit térdkoptatós, full protis, kívül belül (én) marha bőr.
canáry rakok fotot és meglátod kell-e
ha jóidőlesz megyek pedig lenne meló ithol,de megigértem számból segget nem csinálok meg cimbi vagy és a sült comb is felséges volt viszem a kürtőt meg a papirt ha megyek, ittis esik,szobafogság