Na Császtok, Ismét vonalban, remélem legalább annyira hiányoztam, mint falunak az áram...
Innentől vége az elkanászkodásnak, vigyázó szemem mostmár megint rajtatok...
Bogyesz olvasom, hogy kezdenek szorítgatni... Sajnálom, hogy a motorodat is el kellet adni...
Sedunál remélhetőleg jó kezekben lesz és neked lesz hamarossan annyi pénzed, hogy visszavehesd...
Az a sz@r, hogy a "politikusok" milliárdokat harácsolnak el saját zsebbre, minden lelkiismeret és következmény nélkül , a kisemberbe, meg ott rúgnak bele ahol tudnak...
Remélem minimális bajjal le tudod zongorázni ezt az egészet...
Kitartás barátom...
Azért az ezres teljesen más kategória, mint a 750. Ugyanaz a fék, mint az utsó kilencesen, az első futómű is hasonló érzésre. Bármikor megy 250-et, 100-ig biztosan nem gyorsul rosszabbul, mint egy ZX9!
Nem emlékszem rá, más írta, hogy KAWA sportmotort előztem a ringen a célegyenesben!
Amit a kilencessel 180-nal küldtem kanyart, a Z-vel is ment, csak 2X annyira kellett kapaszkodni!
A 750-esnek a váltója, elektronikája is teljesen más.
Nem akarok arcoskodni de irom!
Haveromnak van egy Z-750 ese 2004 .
2 eve csereltunk ,az enyem akkor csak ugy volt le elve.
O mentt elo ,en tepttem szegeny gepenek de csak tiltott ,tiltott ,kozben meg az oreg vassa ugy ott hagyott mint a szart.Amugy jo es szep motor a Z de nem annak valo aki szereti a sebesseget.
Innentől vége az elkanászkodásnak, vigyázó szemem mostmár megint rajtatok...
Bogyesz olvasom, hogy kezdenek szorítgatni... Sajnálom, hogy a motorodat is el kellet adni...
Sedunál remélhetőleg jó kezekben lesz és neked lesz hamarossan annyi pénzed, hogy visszavehesd...
Az a sz@r, hogy a "politikusok" milliárdokat harácsolnak el saját zsebbre, minden lelkiismeret és következmény nélkül , a kisemberbe, meg ott rúgnak bele ahol tudnak...
Remélem minimális bajjal le tudod zongorázni ezt az egészet...
Kitartás barátom...