Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félbőr és protektoros kiscsillag,de rövid tura kesztyü
szevs pipi kösz hogy aggóc de megoldom,tudod nálam 1 szer fent,sokszor lent sedu a csajának vette meg a mocit de rakni akar bele 1200-es bandita blokkot!láttam az ezredesét,gyönyörü vas idom nélkül nekem bejön nagyon de megcsinálja magának!látom a macsekod jobban van te akartam kérdezni hogy nemfélsz az ülés alatti váztól hogy a seggedbe furógik
A kipufogó elég cigányos lett feltéve
Remélem még vagy 20 évet kibír! Köszönöm a segítséget, hétfőn jó lenne befejezni. Ha jobb idő lesz délután -most esik- összevágom a keretet. A törzskönyv és a kipu nálad maradt
tegnap először motoroztam a 636-os haverral, hááát húzza neki rendesen 160 km/h az alap és onnan felfelé a csillagos ég, mondjuk ott hagy ahol talál. sztán mikor már a nekem is elérhető sebesség tartományban mentünk akkor valami bárándnál összeakadtunk egy r1-k5 kombinációval de nem jöttek utánunk nem vóóóót cicázás,őőőőő leégés.
bogyesz kesznyűűűűje márkás, csak a kis csillag nem mondta hogy szövet/hálós fighter kesztyű ami csuklóig ér, én meg sport kesztyűt keresek.ára nem vészes de nekem más kell, már néztem mást, találtam,csak el kell odáig jutni.
üdv canáry! mail megnézve, válasz ment.
bogyesz ha szekinek nem jó a kesztyű,engem érdekel
szeki ment a mail
Első!
Mi van 5-kor? Nyit a hal árus?
Na léptem 5-kor kelek puhányok...
Fazon Holnap megyek csukázni de nem csak vicc halakra mint te...
Bár a Hamuka annyira helyrejött, hogy meg akarta híúsítani ebbéli szándékaimat, elkezdte eggyelni a csalihalaimat, talán fele megmaradt mire észrevettem ezt a mészárlást...
Remélem mindent! Persze kilences lesz a következő!
Ezt kb. úgy kérdezed Jimy mintha soha nem találkoztunk volna... Paraméreteim: 202 cm magas 140 kg szín izom, hozzá kocka has, 58-as bicepsz az arcom pedig gyönyörű, hogy Brad Pit helyett tőllem kérnek autógramot és a lányok bepisílnek tőlem örömükben egy kacsintásomért...
Pipi óvadékért engedtek ki, vagy bizonyíték hiányában?
Akinek eladtam holnap viszi el!
Mé mit visznek még el?
Azt ne mond, hogy ennyi maradt a B-dből...
Azt az aprókavicsot elméletileg, már hónapokkal ezelőtt eladtad 90-ért, vagy rosszul emlékszem?
Pipi, ha kisember vagy én szívesen rugdoslak.
Holnap ezt is elviszik!
9363 téged előkerítenélek a föld alól is hiába menekülsz...
Ha más nem a jégborodért...
Na amíg nem a számítógépnél ültem volt időm foglalkozni a nem túl sok szabadidőmbe a motorommal...
Hát érdekes következményre jutottam...
Na szóval tehát: aki belép a saját garázsába és nem egy ugyanolyan csoda mosolyog rá mint a képen látható akkor kezdhet gondolkozni, hogy hol a motorja
Mert aki esetleg nem tudná a képen látható gyönyörűség a MOTOR
Bármi ettől eltérő csak silány utánzat... Elhihetitek, hogy rövid szemlélődés után megtalálhatjátok rajta a MADE IN TAIWAN feliratot...
Jaaaaj,előkerült!
Fusson ki merre lát!