Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 cola, és egy kis pizza.
Legalabb oszinte vagy!
Nem hatrany
Őszinte beismerő vallomás ezúttal enyhítő körülmény!
Nagyon jó motor, de nem bírok magammal. Az a baj, ha ülsz erős motoron, nem akarsz többé gyengébb motorral menni. Amikor 2-en ültünk a 9-esen, 6.-ikban csak egy kicsit kellett csavarni a gázon és bármit megelőztünk. A Z-n most nagy gáz, és ugyan az az eredmény. Tuning előtt 1-et vissza +nagy gáz volt...
Abból a szempontból jó volt, hogy nem nyírtam ki magam vele, és nem is estem annyit, mint ti. Kanyarban egyébként bátrabb voltam a Z-vel, de ez a gumiknak is köszönhető!
A szélvédelme is szopás, a futóművet is upgrade-elni kellet. Győztetek, a kilences jobb volt, az új talán jobb lesz, főleg ha nem zabál. A Z-t még meg tudtam hekkelni, ehhez már kevés vagyok. A manuálban olvastam, hogy még az sem mindegy, hogy a műszerfalat milyen szögben tárolod!

DDT500 mennyit eszik folyamatos 140-nél, 200-nál?
Holnap reggel 6 kor megyek dunara csukazni!
Valakit ha erdekel szoljon batran!
Bogyo te gyere nyugodtan ,amit fogok viheted:
Csako jimy!
Jöhet
SÖrt valaki?
Esetleg ha szeretnel halat fogni bogyo ,latogass meg nyugodtan!
Istenem!
Itt meg milyen fiatal voltam
Ezt bogyonak
Teged a halak szopatnak ,en meg a halakat! (nem mai kep)
Hidd el en sem ficankoltam rajta Mikor arebb akartam menni szolni kelett valakinek ,hogy huzzon mar arebb
Na ez az!Ezért nem ülnék rá én sem semmi pénzért!
Nem nekem valo.Nem arra megy amerre szeretnem
Tudom ,2 hete probaltam :)
Most miért mondjátok.... a tizedes túramotor, ugye Sedu?
Az nem jó,mert annak önálló akarata van!
Aki egyszer élt-halt a sportmotorokért,az sosem fogja kinőni!
Lovat vegyel ha turazni akarsz
Valdd be melle fogttal a Z -10 zel
Idézek valakitől egy mondatot:
"Á,nem kell nekem már egy olyan gyors motor,mint a kilences,nem akarok én már száguldozni!"
Aztán vett egy Z-t,amit azonnal tuningolni kezdett,mert nem tudott annyit,mint a 9-es.Most a 10-esnél tart.
Szerintetek kiről van szó,és mit fog venni a tízes után?
Ma ismet kimociztam magam
delelott spid delutan cross.Remelem iden nem az utolso alkalom
ha kinovi sedu,szolj!50 ert attveszem
Régóta szeretnék egy ilyen vadállat motort. Nem tudom leírni, hogy mennyire megy, nagyon állat. Sajna ződ volt, de a parasztboltban van fekete festék Ennek a fékje is kifogástalan végre
Ha egyszer sportmotorod volt, mindig hiányolni fogod azt az érzést, amilyen menni vele. Jó a Z, de hozzám inkább ez a motor illik. Nem győztem magyarázni, a haveroknak, hogy a slick gumik pereme nem azért van megolvadva,mert így vettem, hanem azért mert odatettem rendesen.
Természetesen ott leszek vele a Kawa esteken, vagy bármilyen nyílt napon, már alig várom. Lesz tavasszal Yeti Race, már van egy oda való vasam is