Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem mindegyik rá való gumi bírja a végsebességet, legalábbis sebességindex alapján, nem szokott ez gondot okozni.
Döntés...térden fordulsz? Egy sima döntéstől nem fogsz elfikálni, kivéve, ha valamit rosszul csinálsz, vagy poros-csúszós az út. Az ellen viszont semmi sem véd meg. Azért a mai gumik eléggé sokat elbírnak, utcai gumikkal simán lehet jó köridőt menni akár egy hringen is (csak túlmelegíteni nem szabad). Tehát neked az egyetlen fontos tényező kb. az, hogy jól bírja, arra pedig valami jó sporttúra gumit érdemes venni. Nekem volt BT21-es Bridgestone-om, az eléggé jól bírta minden téren, talán a BT23 is ilyen. Vagy veszel vágott sicket fillérekért és dobálod lefele, amikor elkopott.
Megújulás van Pipi Azt elárulod hogy a bulis társaságot a fórumról ismered vagy máshonnan?
Én egy szezonba többször cserélek gumit. Jaj de jó is vóóóóna egy szezont kibírna egy szett gumi!
Csak többet megyek egyenesen mint kanyarban.. De ha néha döntésre kerül a sor, akkor meg tapadjon..

Csak 70.000ért kicsit soknak tartom, főleg ha szezononként kellene cserélni..
Jó persze gumin nem szabad spórolni..

Viszont azért a végsebességet is bírja..

Most 2003 hátul- 2007-es elől volt rajta a múlt szezonban, ezert már csere érett..
2
Az a minimum bár jó lenne ha arra dugnátok a képeteket vagy 3 éve eltüntetek
ilyen bulit szeretnél idén pipinél
1.jó estét
minél jobban kopik annál jobban tapad. Amit irtál jó gumi nekem is az van.
Jó gumi!
Szevasztok!
Gumi vásárlás előtt állok.
Michelin pilot power 2ct-ről vélemény?

Esetleg 2 komponensű gumit tud valaki?
Esetleg olyan gumit tud valaki ajanlani ami azért nem kopik annyira?
Köszi
Nem találod ki. Ki kezdett el itt a cégünknél köztünk dolgozni!!!

https://www.facebook.com/adriangyutai90/
Ha ez a jövő én ezt nem biztos, hogy szeretném
Azt látom, hogy a 6 évestől a 40 évesig mindenki az utcán a mekiben az üzletekben meg bárhol, nyomkodja azt a szart. Bárgyú baromságokkal van tele , az élet meg elszalad mellettük.
Amikor családi összejövetelen már alig beszélünk egymással, mert a bátyám felesége, a két lánya az asztalnál zabálás közben egyfolytában nyomkurásszák azt a ganét. Az egyik jáccik a másik féjszbukozik, a harmadik meg instragrammol. A 70 éves anyám laptopól meg fészbukoz, napi 5 képet rak ki a fiamról, sajnos ezek szerint neki sincs jobb dolga, mondjuk ő már megteheti nyugdíjas
Pont erre gondoltam............
Ez a jövő,amig valamelyik nem nyom egy RESET gombot ezen a sárgolyón! Szerintem nagyon jó dolog az egész,csak mi emberek nem tudjuk kezelni ezt az egész helyzetet......... (nap mint nap igazolva van)
Azt, hogy nézted meg Hisz azzal nézel
Ja biztos tükörből
a golyóimat néztem meg elsőnek hogy azt nem vették e ki a többi nem számít
azt mondták hogy 4 hét de majd alakul az már mennék tekeregni motorozni
A felső sorból mindegyik üzemképes tizen évlet távlatából A legjobb 8 napig bírja egy akksival(mondjuk új akksival)
Az alsósórból a jobb erikszon kivételével mind halott. Aszt 1,5 éves gyermekem hasznája a csengőhangok hallgatására
http://youtu.be/qUnYeTlT25o
Valakivel mútkor itt vitatkoztunk a telefonhasználati szokásokról
Hát ez a klipp bemutassa a valóságot, hogy a sok agyhalott nincs meg állandó telefon buzernyákolás nélkül
Sajnos ez a szomorú valóság