hééééé ez a motor itt van Kabán. egy nagyon fasza kis gép nem kókány!!!! a gazdia családtagként szereti!!!! ja és motorszerelő a srác úgyhogy tuti a legjobb cuccokat rakta bele ha javítani kellet (ha kellett mert nem emlékszem hogy ez volt e valaha is nála szétszedve hiba miatt) azért adja el mert vett egy 10-es ninját :) úgyhogy csak ajánlani tudom :)
Valójában kerekezés miatt gondoltam erre a megoldásra..... Öszintén mondom eddig nem foglakoztatott a dolog ,de az is lehet hogy nem mindjárt igy kéne kezdenem
Ne variálj a gyári áttételen. Nem érdemes ,én próbálkoztam de ezek a pici japók elég jó eltalálták a gyárit. Ha csak nem akarsz egyfolytában kerekezni vagy lassan gyorsulni d evégre többet. Szoszo a gyári a legjobb.
Na akkor hogy valami motoros téma legyen. Ma nekem is meg volt a téli karbantartás. Úgy kezdődött hogy bementem a garázsba rá néztem a motorra. A következő pedig hogy kijöttem. Mert rájöttem hogy nem kell csinálni semmit neki. Na meg is voltam kb 1 perc alatt.
http://motorinfo.hu/magazin/2016/02/26/hogy-mi-a-bajunk-a-kinai-motoralkatreszekkel-video/#.VtTuBn3hC1u
Itt tudsz számolgatni, melyik áttétellel hol és mennyi...
Mi addig motorozunk...