Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvágott fejidommal ??
Hát kérni lehet érte 1 milliót de ...
Nem vita. Ugyan hováááá gondolsz?
Az ilyen idótáktól falnak megyek. Nem mindenáron eladó. Akkor ne add el bazmeg, ha nem akarod. Most eladó vagy sem? És akkor így alkudj rá...persze fog majd egy madarat, aki vagy jól jár, vagy nem. Ha 2003-as lenne még oké lenne, de így?!
Ezt most a vita kedvèèrt raktad fel pont ide?:)
Bogyesz horgászosba kellene tanácsod kollegáknak
A mai egészségügyben? Ugyan már.....
Állítólag nem bár nekem csak gyanús lenne, hogy télvíz idején miért szaladgál piros hűtőtáskával a kezében műtét előtt
Sok szerencsét Persze reméljük az orvos nem szerevkereskedő
Köszönöm cimbora
agyadat zsugorítják?
5100-et most tettem bele harmadjára, nekem bevált.. váltó jól mükszik kuplung nem csúszott vele egyszer sem.. szóval sztem az jó
Sziasztok az a fránya olaj csere ! olaj csere előtt álok Motult néz tem bele kérdés 5100 vagy 7100 ?
ne szarjál........a bátoritó inyekció a leg jobb
holnap műtenek
Igazat megvalava soha nem voltam még
biztosan
Akkor te naturista strandra se jársz ezek szerint?
eszed annyi mint amin ülsz azért irtam mert itt irták hogy van egy eladó zxr-750,neme azzal találkoztam amugy vagány voltam téleg
Tömören
Ezt most azért írtad, hogy essünk hagyatt, hogy egy miniciberével motorozhattál? Nagyjából úgy nézhettél ki rajta mint én béláéknál a kisrometen Bár igaz ami igaz a cibere egy suzcsihoz képest már nagy előrelépés számodra
tegnap pöstön nagyon kütte neki egy zxr 750,züüd, egyik lába le lógott,vagy pihentette,vagy 1 keró......piros cbr haccázzal voltam
Hi
Mi van veled meg a gépekkel
Szerintem Orbán azért hiányzik neked