Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy jobb lenne otthon,de .............. ( többit tudod) Nyomon követem az otthoni dolgokat napi szinten
SZoktam hazamenni évszaktól függetlenül de azt biztosan állítom,hogy 30-40 fok nem hiányzik
Hát mer rossz helyen élsz
ha nem kóvályognál mindenféle kétes helyen 6 évig, akkor régen tudnád, hogy nálunk már rég nincs tél
Itt annyi a különbség, hogy nyáron viszont van 35, akár 40 fok is. A téli 120 napból, meg jó ha 10 nap volt mínuszban a hőmérő
És ez mostmár igencsak állandósulni láccik az előző évekhez vetítve
Olyan vagy mint a párom!
Ráültem múltkorában a motorra azt mondja nekem Te figyelj már tiszta rozsda a láncom! Az ütőér is megállt bennem. Kérdem tőle - HoooL hollll?????
Mondja- Hát ott az egész lánc oldala.

már ideje volt elmenni vásárolni mert csupa rozsda a lánc.
Mondtam, hogy tescos nap lesz.
Jah azt hittem én is de eddig kellemesen csalódtam (Norfolk,6év)
Az első évben tényleg sokat esett,de az elmúlt 4-5 évben nagyon barátságos volt az időjárás(kevés csapadékkal)! Mondjuk nincs 35fok nyáron,télen meg max -2c. De ha feljebb mész tényleg percenként változik.
Ott az a csoda, ha nem esik
Itt a 7 vége, nálunk megint esik hogy rohadna meg Látom Pipi meg Killer már bemelegített
mit vakarod a fejedet még a végén kihullik a hajad.
így
2. igy járnak a késsönkelök.
Arról is van véleményem csak nem tudom, hogy, hogy jön most ide a yamaha
Eriiigy máááá,,,,,, ne montázzsold az infót!

Ma tescooos nap lesz.
1. naná
Most vallotad be, hogy egy agyonhasznált (90 e km) lestrapált, lepukkant(karcok itt-ott) motort vásároltál
Nos ettől jobb 10-esek voltak a piacon kaptál is jónáéhány linket emléxem
Igaz drágább motorok mint az özönz teszkós szuzukik
Azt hittem ezt már elfelejtettétek. Kabbbe Pipi.
Igen. Voltak ilyen perverz vágyaim. Aztán rájöttem hogy olyanok kicsit drágábban a szalonban vannak.

Most örülsz?
Azért említsd meg a kollegáknak, hogy hibátlan motort kerestél a tiédnek meg van egy karc a tankon
Annyi baj legyen.....de hidd el helyeselni fog
Szerintem ezt csak beköszönésnek szánta, mint minden nap. Nem minden körülötted forog
Igen,lejött nekem is hogy a legjobb helyre került
Azért a 90 ezer tiszteletet érdemel
Ez igaz,a harmadik vagyok és van szervizkönyv Persze ettől függetlenül lerhodhatok bármikor.......
Így van, de a tied sem első gazdás, szervizkönyves. Erre írtam, hogy hülye elvárásai ne legyenek. Legyen jó a gép, oszt csak húzni kell neki.