Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt az ezrest, most hogy vetted?
Az öccsétől?
Remélem leperkáltál 5 kiló előleget és még fizetsz neki havi ötvenet 10 évig
Majd 10 év után kiderül, hogy fennmaradt még 3 milla
Ha jól értem, neki fizetted a törlesztőt, hogy ő majd fizesse be?
Ismered azt a mondást, hogy: Neked sem a szomszédod a hülye?
nem háborozunk.......nincs értelme mert szóltak hogy hozzá se merjek szólni mert akkor én fizetek önbiráskodásért.........pedig lenne pár cimbora aki felajánlotta hogy eljön velem csak mutatóba neeeeem,okosabban kell........vannak már cégek és válakozó szellemüek akik megveszik az adóságot.........nem a 10%-ra hajtanak,hanem a kamatos kamatra
pl:
miután rájöttem a dologra,(egy kis banki segitséggel) vissza vittem a motort és kértem vissza a pénzem,miután ez nemtörtént meg,feljelentettem.......most csalás,sikkasztás a vád ellene,egyenlőre tagad,de van egy rakat tanu,szembesitést várom,ha ott is tagad akkor jön a pogáriperes,de én azt már nem várom meg.......van más megoldás
havi 25-öt fizettem.......de valójában 12 volt a törlesztő,meg 200 előleg........18 hónap után még 725ezer volt a hitel........hamiskás barátunk zsebre dógozott
ezt most nem értem mi ezen a rendőrségi ügy? Amíg nálad volt fizetted, amikor meg nem akkor nem nem?
nekem ezek a rollerek tök egyformák, csak a ráfestett szám különbözteti meg őket
Hi!

Nem értem, hogy a dupla bubis miért lenne "ilyen kis gagyi". Na de mindegy is.
MRA-nak van négyféle szélvédője, több színben is.
https://www.mrashop.de/com/sel...

Ha olcsóbb kell, akkor keress kínait, abból is van többféle. Tele van vele az ebay.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék tőletek!Most lettem zx9 tulaj egy 2000-es évj. sikerült vennem!Na most szeretnék rá túraplexit de ilyen kis gagyikat találok csak amin középen van egy kis buborék!Na most régen nekem zx12-es volt azon nagyon szerettem a túra plexit csatolom a képet ha valaki tudna nekem segíteni benne hogy hasonlót honnan tudnék venni azt megköszönném!
tessék........ilyen egy K4 1000 1gurigás motor kormány csapágya...........
haccázzalnyomulok pályán viszont ajoz kellene hátsó lengőkar sárvédő.......tudod ez még nem erősitett lengőkaros,K2 haccáz
K3-K4 1000-hez nem érdekel komplett pályaidom?? van egy használt.
sajnos egyik sem
nem........aból rendőrségi ügy van,meg u8gy néz ki biróság is,mert tagad a buzikám........amugy nyisd ki a szemed ez EZREDEEEEEEEEES
1.guten morgen.
visszaveted a szutyokit?
tesokám melik a tied?
Ne aggódj, minnyá jönnek az öregek és helyre tesznek okoselefon témában a (f)Apple-lel együtt
esetleg ha valakit érdekell... leáraztam! nagyon jó állapotban van!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-9r_ninja_ninja-9734348