Tél vége fele járunk, akár mondhatnám hogy ez normális (de, nem az). Esszük egymást, ha most nem ezzel a témával akkor mással kapcsolatban. Nem sokat kell már várni aztán lehet kikapcsolódni a nyeregbe.
Több türelmet egymással szemben.
Jól beszélsz. Mindig akkor áll a bál, ha benéznek a szutyukisok kukit méregetni (és nem feltétlen azokról beszélek, akik régen kakazacsisok voltak). Mellesleg van szutyukim is, de mégis itt rontom a levegőt
Hali nem nagyon akartam írni de hát Pipi kihozza az emberből a dolgokat :) . Szóval az egész oldal szerkezete egy kalap, ( de ezt már írtam) Sajnos tisztelet a kivételnek ,motor típustól függetlenül mocskosul elfogult a fórum. Ezzel semmi baj csak annyi hogy negatív irányba. Nekem semmi bajom a régi gárdával és egy két új srác is okés. De amikor azzal jönnek hogy kinek nagyobb a fasza na az már egy kicsit idegölő. Tény a kilences nem egy kimondott űrtechnikás motor, de egy két újabb típus már akkor szarrá fog menni amikor mi még szépen poroszkálunk a miénkkel. És ami a lényeg nagyon sokan elfelejtik hogy hiába van ezres több csillió lóerős motorja, kurvára nem tudja kimotorozni. Na már most ugye a gázt egyenesben még a hülye is tudja húzni. Ezek után max a tartósságról beszélhetünk, ami megint nem irányadó mert mindent szét lehet hajtani. Ami viszont megint tény hogy a kilencest eléggé megbízhatóra csinálták. Na ez bosszanthatja más típusok gazdáit mert kevés olyan motor van ami ennyi idősen ennyi kilométerrel a blokkban még mindég megyeget. De ezeken lehetne vitatkozni amíg két ember él a földön addig béke úgy se lesz ( pláne ha az egyiknek szutyukija van) Érdekes más motor márkák nem fröcsögnek pedig ott vannak a ciberék vagy az erigyek de ők is elvannak magukkal. De valahogy a suzuki ahol mindég bizonygatni kell hogy mekkora májercsávó vagyok ( jelzem itt is tisztelet a kivételnek) A töröltetésről annyit Pipi hogy valamiért nem sikerült de nem azézrt akartam töröltetni magam mert bajom van valakivel hanem az oldal használhatatlansága miatt. Szeki ha olvasod akkor tudd nem vagyok nagyúr :) , neked amúgy is megy a mail :) Szóval maradok én is szépen a csak olvasók táborában ,esetleg ha értelmes beszélgetés megy akkor bekapcsolódom. Amúgy a facén lett csinálva egy kawás fórum ,ott elég normálisan lehet dumálni esetenként szívózni. Üdv mindenkinek jó időt és balesetmentes motorozást kívánok. Nagyvonalakban ennyi.
Szarok ra ki mit gondol,de nem esik jol azt olvasni a tipus foruman,hogy ezert szar, azert szar es a suzuki a jo.. Mindegy, en nem vagyok nagy veszteseg itt, majd keresem Szekit maskepp,ha itt ez fog menni.. Valtoznak a dolgok..eddig jo volt itt olvasgatni,de ez nem tetszett..
te meg ne szícsd mán a tüzet no Nekem nincs bajom a huhukisokkal és tök mindegy mi van a fejlécre írva a lényeg nem ott lakozik.
A lényeg, hogy egészségesen tuggyuk színi egymás vérét amikor meg élőben is tanákozuk akkor meg jól el tuggyunk egymással komálkodni ennyi az egész
En mondjuk ritkan irok ide,de a tema cimeben lathato "Kawasaki ZX-9R"...ugyhogy nehogy mar Szeki lepjen le innen... Hat mi a budos f.sz van itt???? Suzuki??? Há hogy?? Itt?? Embereeeekkk!!!!
Én nem is állítottam le melegen az istené nem akart könnyen beindúni Beindút az csak úgy mint mixiék régi ódija
Köllött, hozzá a friss akksi Azt nem tudom, hogy urban legend-e, de nagyokoksok azt mondták, hogy a raméren keresztűl kipárolgott a benzin a karbiból vagy ilyesmi
Bár lenne egy olyan funkció, hogy beindítás nélkül járatni a pumpát azt visszatenni a karcsiba a benzint, de ez pl. nálam valamiért nem üzemelt.
Te meg azé nézel ilyen bután mer rájötél, hogy innen soha nem tudod töröltetni magad igaz-e zozó?
Ez a hiper-szuper nagy fejlesztésű sportmotor oldal úgy szar ahogy van, de legalább elbaszták ami jó volt, és szerencsére cserébe ami a régiben rossz volt azt meg meghagyták Vagyis innen nincs visszaút ahogy a szűzesség elvesztése után sincs...
Mert szeretem a társaságot, de már nem olyan mint rég. Régen értettétek a viccet. Ma már úgy látom inkább torokra mentek egymásnak. Ne össze hanem inkább szétfele megy a társaság.....
Több türelmet egymással szemben.
Ez nem az LFP, hogy irkáljuk a "KILÉPTEM" szót...
A lényeg, hogy egészségesen tuggyuk színi egymás vérét amikor meg élőben is tanákozuk akkor meg jól el tuggyunk egymással komálkodni ennyi az egész
Köllött, hozzá a friss akksi Azt nem tudom, hogy urban legend-e, de nagyokoksok azt mondták, hogy a raméren keresztűl kipárolgott a benzin a karbiból vagy ilyesmi
Bár lenne egy olyan funkció, hogy beindítás nélkül járatni a pumpát azt visszatenni a karcsiba a benzint, de ez pl. nálam valamiért nem üzemelt.
Ez a hiper-szuper nagy fejlesztésű sportmotor oldal úgy szar ahogy van, de legalább elbaszták ami jó volt, és szerencsére cserébe ami a régiben rossz volt azt meg meghagyták Vagyis innen nincs visszaút ahogy a szűzesség elvesztése után sincs...
egy kis vérszívás bele fér tán a sok írígy huhukistól nem ?