Szeki mondta ezt a trükköt még évekkel ezelőtt: oldaltámasz lent (!!!), egyesbe lököd, gyújtást rá, és nyomod az indítót. Ilyenkor csak az üzemanyag-szivattyú fog működik, nem fog indítózni. Addig nyomod, amíg abba nem hagyja a kattogást. Utána ki üresbe és indíthatod. Egyből el fogja kapni, meglásd.
Ha feltöltöd az úszóházat (a gombos trükkel) akkor szinte pöccre kell indulnia. Nekem így kb. második fordulatra elkapja telelés után. Ha nem töltöm fel, akkor szenvedősebb...
Nekem sem volt gondom az indítással pedig 2015.május 09 raktam le és 2016 januárban indítottam először :). Tavalyi szezont teljesen kihagytam .Beletettem a zsír aksit és 2 szorra indult is. :) valóban amikor 929rr volt az elsőre indult 6 hónap után de az injektoros.
dehogynem,,de amugy jó kis motorok,,egybe vannak,,és még ezekbe is van anyag,,nem hiába 2 mázsa megtankolva,, A nagy Kawát könnyyebben mozgatom mint ezt a kis szarost..
Az enyém már kész,,várja a honosítást,,,most a csájé jön,, álltalános karbatartás hogy szezonra kész legyen,,olajcsere,,légszűrő,,gyertyák,telóolaj,szimering,,lánckarbantartás,,,ilyen nyalánkságok...
Király vagy
Elmagyaráznád a "gombos trükköt"?