Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaa, hogy te a méreteket akartad!
30-55-17
https://www.motorcyclespareparts.eu/
Én innen rendeltem most...de ha nem is rendelsz, a számot ki tudod deríteni.
mna,akko nézek valami manualt
Nem cseréltem!
A kotyogó tárcsáim miatt nem is tudom mikor lesz cserés csak ha első emelőre teszem ami nyak alatt emel. Amúgy nem tudom.
cseréltél már kormány csapágyat? nem tudod a számát?
hop hop!
ezen is az van,hopp hopp
Nekem 190 a gyári méret. 180 al nyomulok jó, az nekem falura...
Igaz, utcára karistolni tök mindegy...csak felesleges pénzkidobás a nagyobb.
Igazad van zozó!
12000!!! km vegyesen,,,autópálya,,túra,,város,ring,minden.....ha tudok ilyet veszek
én azért még mindig slicket keresek pályára téleg,nincs valakinek egy első???
hmm--hmm... hátt igen,,a jó kis Conti road attack,,,
én is kaptam volna ingyé, ahavertól 195/60-as slicket az 5,5-ös felnire de inkább nem kellett.......
Nem akarok nagyon beleszólni a gumi vitába. De szerinte az itt motorozók 99 % kurvára nem veszi észre a két gumi méret közti különbséget. Piszkosul nincs meg a tudás hozzá. Ha 190 sel vette volna meg akkor arra esküszik. Én mentem mindkét mérettel és semmi különbség nincs kettő közt . Majd ha a tizedekért mentek akkor lehet ragozni ( na attól kurvára távol vagyunk) Szerintem inkább a gumi típusa márkája amin lehet rágcsálni. Bár Himi a túra gumival is verte a mezőnyt a ringen. Na szóval inkább azon lehet rágódni.
És az jót vagy rosszat jelent ZOli?
A széles gumit összehúzza a felni,,és billenékenyebb.....
Hát te tudod, de azért mert be tudtad venni a kanyart, nem jelenti azt, hogy a tényleg rá valóval ne lehetne jobban irányítani...nem véletlen az a méret való arra a felnire. Tavaly én is 190-es slicket használtam, de idén visszaállok a gyári méretre.
Eddig is ez volt fent és kurva jó volt.
H ringben is voltam és szépen lehetett irányítani:)
Most mán marad, majd esetlegesen 2 szezon múlva csere..
C-re 190-es? Minek? A 6,5"-es felni miatt Inkább rontja az irányíthatóságot, mint javítja.
Szevasztok!
Megjöttek a gumik:)
Tegnapi születésnapomra hozta ma a futár Bá..