Ejszakas leszek,reggel 6 kor vegzrk,ha koran keli vagy, akkor fel 7 kor oda tudok fordulni,ha nem,akkor kb delben ebredek es bemegyek a tamasztoert.. :) Valamelyik idopont?
válaszoltam.
van egy kitakarított gyári dobom amibe perforált cső van bele gyártva, mondom a palinak tegyen bele egy 60 as perforált csövet, erre azt válaszolta elég abba 54-es is. úgy szól az a kibelezett dob úgy ropog mint egy 50 e ft-os sport cucc, csak 100-ra 1,5L -el több bengázit éget el a motor mikor rajta van és használom a gyárival 90-180 között 230km-is elmegy , azzal a kitakarítottal volt hogy 190km-nél elfogyott a hajtóanyag viszont a kis zx6 parádésan evett minél jobban kented annál jobban élvezted ott egy csepp bengát sem pocsékoltam el hiába
Tudok alkatrészeket mert a Bárdiban van kedvezményem 40%..
Ha astrahoz mondjuk kellene belső Fényszenzoros tükör akkor nekem van.
Műanyag fedővel és 10.000Ft;)
ha netán van valameikőtöknek Citroen C2-3 1,4 HDI,BMW MINI Cooper 1,6 2001-2007,Fiat Punto Doblo Fiorino 1,3 MJT ,Mini R50-53 1,6,Ford Fokus,Volvo 1,6 DCI,Ford Fiesta 1,2-1,3 09-13............jármüve van és zsir uj kuplung szett érdekelné az irjon ide egy üzimüzit
Jól kifogtad Ha most nézel használt árakat akkor szerintem nem találsz Micront ,Yoshit, vagy bármi nagyobb márkát ennyiért. Illetva ha van az egy ütött kopott ........
van egy kitakarított gyári dobom amibe perforált cső van bele gyártva, mondom a palinak tegyen bele egy 60 as perforált csövet, erre azt válaszolta elég abba 54-es is. úgy szól az a kibelezett dob úgy ropog mint egy 50 e ft-os sport cucc, csak 100-ra 1,5L -el több bengázit éget el a motor mikor rajta van és használom a gyárival 90-180 között 230km-is elmegy , azzal a kitakarítottal volt hogy 190km-nél elfogyott a hajtóanyag viszont a kis zx6 parádésan evett minél jobban kented annál jobban élvezted ott egy csepp bengát sem pocsékoltam el hiába
Ha astrahoz mondjuk kellene belső Fényszenzoros tükör akkor nekem van.
Műanyag fedővel és 10.000Ft;)
Ma megjárattam a Paripát Az új dobbal fantasztikus hangja van a gépnek !! Motorféken olyan hangon durrog hogy ....