Na meg veszik ezt a szar pár ezer forintos kínai eloxált szarokat, Békésbe meg a gyerek kezébe maradt mert eltört.
Medencecsont.....stb. bánta neki.,..
annyival hogy meg kell szokd, nekem kuplungolni könnyebb fékezni nehezebb vele, mert akkor általában az utas mindig lefejel. jobban kézre áll már akinek nem sütőlapát keze van, talán a versenypályán a kétujjas fék könnyebben adja.
ez a csákó a pannónia ringen megeszi reggelire a saját utcai zx9r-jével az összes r1-et meg ami előtte van, egyedül az olasz kétütemű versenymotorokkal nem bír el. a 9-esen az oldalidomok elkoptak ami leérhet rajta az a maximumra van felhúzva mert már a tanksapka is kopna. azaz kopott is mert földhöz vágta 2 éve. vett rá kínai idomokat mert az eredeti sajnálta a lét, most olyan mint amin átment a vonat. így vette ezt a zx6r-t pályázni, személyes 3-4 éve találkoztam vele a tokaji bulin a főtér parkolójában.
remélem nem tetszenek ide érteni a legujjabb 1000-res versenygépeket mert azokat nem tudja megfogni, ugye hogy vita ne legyen belőle.
A fényképeket láttam már korábban,csak gondoltam ért még valami meglepi bütykölés közbe. Ki használja majd ezt a vasat? Ma feldoptam a felnicsíkokat. FEHÉR lett,sajnos tényleg kellett volna még sárga szina mocira hogy mutasson a sárga csík. Meg észrevettem hog y elhagytam a láncoljzóm végét......
Medencecsont.....stb. bánta neki.,..
Ha valaki használ rövidebb fékkart ill kuplungkart, az legyen kedves ossza meg hogy mennyivel másabb mint az eredeti!
Köszi
remélem nem tetszenek ide érteni a legujjabb 1000-res versenygépeket mert azokat nem tudja megfogni, ugye hogy vita ne legyen belőle.
Szeki szàmàt adja már meg valaki. Mostanában nincsen fent sportmotoron.....
http://www.kepesmotor.hu/kawas...