Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépen gyűlik a társaság.
a cimborámé, 85 000 km felett van benne és eredeti a vez lánc.
Sziasztok!
Penge vas C2-es Sokáig csak V2 volt tervbe de nem bántam meg! Egyenlőre csak finoman kóstolgatom (10 év kihagyás után) A városozást nem is eröltetem,Inkább országút vagy autópálya. A nagysága és súlya nem zavar mert,nem a másodpercekért és helyezésért küzdök. Magasságom miatt jó is hogy nagyobb,testesebb,és amint gurulni kezd nagyon kezes bringa lesz belőle. A formája??? Soha nem lehet eltemetni kategória Klasszikus darab na!! A fék és a futómű teljesen jó bár, nem feszegettem. Mivel jó ideje nem kergettem motort ezért meglepett az ereje,tódult az adrenalin rendesen Egyszóval boldog zx9 tulaj vagyok
Köszi szepen :)
én megrendeltem motul 5100 10w-40 én azzal meg voltam elégedve a váltónak nagyon tetszett mert sokkal jobb volt vele mint mikor repsol volt a motoromban
Én 10W50 et rakok majd bele. Nyáron jobb lesz, neki ha megkergetem a száját.
Hát ma már ki tudja. Nekem egy kawára szakosodott szerelő azt mondta, hogy ő mindig a 10w50 vagy 60-at ajánlja tapasztalatból. De az öregek is hajlamosak néha túlozni. Főleg, hog elméletben nem a nyomás ken, hanem az áramlás.
10w60 jobb lesz pályán nem?de? nem?
Én azon agyalok, hogy 10w40 vagy 10w60 mert xadoból csak az van és ki akarom próbálni motorban is. Viszont hajlok a vastagabbra mert csak pályán használom finom bemelegítés után.
Ez szép és jó! Magának a motornak tök mindegy majd nem hogy milyen olaj van bele töltve , de a valto nem díjaz mindent!
API SE, SF vagy SG vagy API SH vagy SJ a JASO MA osztályból SAE 10W-40 3.8L Ez pedig az olaj specifikációja. oszt slusssz!
Szívó: 0,18-0,23
Kipuf: 0,21- 0,26
Sziasztok! Meg tudja mondani nekem valaki hogy mik a zx9r gyári szelephezag beállításai? A motor 1997es. Köszi előre is.
Ma kipróbált,ismerkedtünk egy picit
ugy látom ez ilyen töbször eladható jármü
Jaja azon kapom én is.
már újra elkelt
csak a szemed csillog mikor március 15-én be kell petyegtetni a zsééééét rá
mert pancserek a csákók. a többség blokkot keres hozzá, pedig javítható és bírja is. csúnya , akarom mondani nem téééép de ahogy megy az kriminális ,
én is néztem..........ezekszerint csak nem kellt el