Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit bumszlinak találom... De most igy fényképről nézve nagyon bejön Doktor úr kicsit bizonytalan vagyok,vagy mégsem
Mé bántod ezeket a szép gyári indexeket??
Thx Lecserélem még az indexeket azt /sajnos a képminőség elég gyatra lett /
húúú dáá szíííppp!!!!!
Táltos Paripa
jah beszélgettél a fazival?? nem kell csak karbisor az meg mind kopott
de akkor ajánlj H-t ha 50 ezer mert tudok itt a környéken eladot 150ért de kivárom az 50 et mert ugy is eljön az
én se,,hosszut vetem.....
akkóó gyúrok vazze!! Ha meg elszállok,,vagy beszállok valamibe az az én bajom....
Jöhetne a jóidő...
Lehet,ezt nem tudom..
Igaz, de nem a B-ről meg az F-ről beszélek, hanem a C-E-ről, a hatdugós tokicoról. B-t nem tudom ilyen, ezek szerint jó, ahogy az F is. A C-nél nagy kézerő kell, és akkor megáll az is rendesen.
Talan brembo st, ha jol emlekszem
Hullamos tarcsa es szinter betet es egy ujjas a fekem barmilyen temponal...
Pontosítok, betétből és tárcsából, nekem a fékkar "kínai" de eddig nagyon jól megállta a helyét. De megvan valahol a gyári is eltéve.
Gyári tárcsa, gyári betét, hosszú fékkar kombó a legjobb eddigi tapasztalataim szerint. Kínait el kell felejteni, kalap szar. Betétből még van 1-2 jó, mint EBC, Lucas, vesrah (csak utóbbit tud kifizetni). De még ezekkel is marokra kell fogni rendesen, hogy intenzíven lassuljon.
Ha jo minosegu es nem gagyit veszel, akkor valoszinuleg javit. A szar kinai cucc meg elobb fogy el es jo esellyel a tarcsadat is meg fogja eszegetni.
Hi
Szinter betét mennyit javít a helyzeten?
Fogjon*
Ezzen a véleményen vagyok én is. Meg multkor kitárgyaltuk a másik okot amiért nem tenném fel a kinai gecit semmi pénzzért.
Azon a fékrendszeren ahol azt sem tudod hogy húzzzd a gyárikarral hogy foglyon valamit. Nahhh hát oda nagyon kell ez..... lehetbmarokra gyúrni. Me valjuk be nincs olyan féke egy kilencesnek hogy kétújjal berántod oszt fejre állsz. Rendesen marokra kell fogni hogy történjen valami. Nah ha még ezt megfejelitek egy rövíd erőkarral az lesz ám a buli.
Az a baj, hogy ezzel rövidíted az erőkart, így egy pályanap végére le fog rohadni a kezed - szerintem. Én ezért nem váltottam rövid karra...
ezaz oda sem kell többet linkelned!
neked meg tuok egy H-s zxr-t
szerintem meg elkezdi gyűjteni a kest az új motorra
rendetraktá waze