http://www.kepesmotor.hu/honda...
robi. egy egyenes kormányos gép alap. óccccccó, de azonnal.
hogy ne a fos kakzazacsit kelljen figyelned. egyenes kormányt neki oszt csűűűűűűűűűűű
Aluminium!
En vagy 30 párat rendeltem már és mindnek ugyan az a hibája nincs rendesen vissza zárva eloxalas után es ki fakul amugy igenyesen es pontosan van meg csinálva
Ha pofára esnél vele és tolokocsiba kerulnél azt meg vissza csinálnád. Én nem hívom ki a sorsot magam ellen. Még ha 1 a 1000 hez is az esélye. Jo a gyári...na mindegy.
ha rákérdeznél egy kereskedőre az csak túra motort hozna max túra sport rf cbr -f gsx-f. akivel én beszéltem az az év vége felé említette hogy egy két sport érdeklődése volt. aprilia rsv-t viszont keresnek, csak azzal van a baj ami a műszerfal bal oldalán van feliratozva : MM de nem a gp pilot hanem az elektronikai -betegség- beszállító a magnetti marelli
ha nézed a hirdetéseket akkor láthatod hogy a sport kategóriában alig alig van új hirdetés -vedd ki a 400cm3 alattiakat- újabb sport motor alig akad, nézd meg a túra hirdetéseket, özönével van 600-750-800 -900 -1000-1100- és nagyobb motor hirdetve, nem beszélve a rohamosan növekvő BMW túra hirdetéseket. a kereskedők pedig azt hozzák amit keresnek -hornet tdm-sv -gs fazer gsr.
igaz hogy tényleg hosszúak a karok nagyobb az erőkar is tehát kevesebb erő kell a mozgatáshoz. lehet jobban kézhez áll a rövid kar, ez ízlés és megszokás dolga.
Érdekes amit mondasz. Én amikor elestem, odabasztam a kuplungkart alaposan, a határolója eltört, rugó elszállt, de a kér sértetlen maradt. Pályázásra is ilyet használok, ott kapja az ívet, de még nem tört el. Ott valami susmus volt, vagy egyszerűen becsúszott egy hibás darab, ami mondjuk gáz, de kínai...
robi. egy egyenes kormányos gép alap. óccccccó, de azonnal.
hogy ne a fos kakzazacsit kelljen figyelned. egyenes kormányt neki oszt csűűűűűűűűűűű