Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesz valami ne szarjál. Nem mindemkinek van idelye vevőre várni magas áron.
Helló Szeki!
Neked van olyan színű oldalidomod 2001es kilencesre, mint a enyém?
Ha igen, küldj már egy számot!
Ezen sírok.
a jelenlegi motorpiac állasa szerint,egy 10-15 éves motor 1-1,2-1,4 millió forint,mivel nem lopom a pénz és a környékünkön 2-2,5 millióért már 10X10-es egész pofás házat adnak igy őszintén fel van fordulva a gyomrom az egésztől.......nemcsak azért mert jelenleg nincs is rá pénzem,mert ez a helyzet bármikor változhat ,hanem nem értem a piacot.......énmikor el akartam adni a motorom,egy minimum 1,2 érő motort le engedtem 800-ig.........tehát felháborodásom lényege,mikor egy 94-es zx9 -ért,idomok nélkül kérnek 550ezret........akkor ez a vagon K4-5 ös haccázas 1millió,1,1 millió.............K3-4-es 1000-res nincs is normális 1millión alul,sőt,láttam 1,250-ért és a K5 meg 1,280.tovább feszegetem a hurt......mikor egy 2000-évjáratu R6-ért 800-at kérnek ugy hogy külföldi papiros.......R1 pályamotor papirok nélkül 600ezer........Jani barátom pót blokkal vette 450-ért........a szivlámpás suzukik meg mind 2004-5-ös évjáratuak lettek,ráadásul egy szaross haccázasért 7-8száz ezreket kérnek.....ráadásul az összes motornak egytől eggyig kamu a Km-er állása.....20-28-max 32-ezer.....gondolkozzunk már,ha csak kitolod a garázsból és csapatsz néhány kört máris beleszalad az évi 5000Km-erbe.....én átlag 12-15 ezret mentem egy évben,de volt hogy 19ezer is sikerült.de szorozzunk csak 5000-el,gyengébbek kedvéért,15Év szorozva 5000Km-er testvérek közt is75ezer.......akkor a sok tákolt szar,ilyen tuning meg olyan csipsz tunig,meg itt volt szerelve,meg ott ááááááá..........igazából,ami most a legjobb ár-teljesitmény-kivitel-stb.....az a 98-99-es zx9-es,de anyi hogy nem fogott meg ez a tipus volt szerencsém kipróbálni többet is,de inkább maradjunk anyiban hogy volt nekem jobb tőle,és nem igazán akarnék vissza felé fejlődni,szóval mielőtt azt gondolnátok hogy magamat akarom sajnáltatni ne essetek tévedésbe,egyszerüen herótom van a mai,magyar motor piactól,irreállisan el vannak szálva az árak,van olyan hirdetés ami 2 éve ugyan annyi és nem veszi észre a gazda hogy nem akar elkelni,vajon miért?sokszor ugy sajnálom hogy nem lehet oda irni a hirdetésekhez......de nehogy azt higyétek hogy a pénztelenség beszél belőlem.......nem,egyáltalán nem.......2éve 800-ért árultak egy jó állapotu K3-4 1000.ma meg 1,2??? mi lett vele? meg érett?vagy ujra felujitódott? vagy 10-évesen regenerálódnak? nem értem,de téleg nem.........sorolom még.tehát,számomra egy papir nélküli motor értéktelen,de akkor mi az anyámat kérnek érte 500-600 sőt 900-ezreket??????????? valóban, a motorozás nem kötelező és nem légszükséglet,tehát akinek nincs pénze ne vegyen,igy is fel lehet fogni.csak ezek a mai árak,nevetségesek........lehet oltogatni,hogy nincs igazam,meg akinek nincs pénze ne motorozzon,meg össze lehet gyüjtei meg hasonló számomra faszság gondolatok........de nem érdekelnek,ez az én egyéni véleményem
ahaaaa és a gazdája???
nekem majd jobban ki kell számolni mert nem occsó
azért elég sok fólia ment pocsékba
majd nyáron meg megpróbálkozok vtn fóliát rakni egy pár kis idomra.
http://youtu.be/89YlVuOuiRw
Készen van!! Jövőhéten olajcsere (motul 5100) és jöhet a tavasz én már várom
Az uj garázslakó,,,,csak hogy legyen mibe belekötni ..
remélem, hogy megjön a jobbik esze a marhának
Nagyon tetszik.
A fasz üsse ki a szemedet. Itt hagyol egyedül?
:) ez a motor a őz Robié szép vas ezen néztem meg még az ősszel a fehér felnicsíkot :)
Egyébként valaki árulja már el, hogy kell linkelni ezen a foson
a régin tudtam Kár, hogy ilyen nagyon elbaszták ezek a balfaszok egy jót lecseréltek egy fosra
Azt nagyon szeretném tudni, hogy ez nekik mitől jó, hogy kabnák be
Vegyél egy ilyet
300 köbcenti 37 lú
Kicsit sok lesz még ez neked, de majd hozzá szoksz
a mai világban,semmi sem lehetetlen
Nem mersz!!
addig meddig csak veszek én is 1 kakazacsit