Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt küldök neked emailt...
nos segítséget kérnék. opel astra F 1.7D szervízkönyv vagy leírás vagy service manual kellene nekem. van egy érzékelő a szűrőházon meg szeretném tudni miként mikor működik. ugyanis a méréseim szerint beszart és nincs szűrő fűtésem, ami a -15c fokos gázolajnál igen bajos, azt nem tudja meg emészteni a mechanikus adagoló.
valaki tud segíteni?
voltak élményeim nekem is vele.........de hamar le cseréltem
400 asomon olyan gumi volt. Ugy csúszott mint ha jégen lettem volna vele.
3 fő dolog,tyhurbóóó,hosszitott lengőkar.......és michelin road kőkemény gumi
Az is lehet. De qrvára megijedtem az tuti
soha , hamarabb lesz ladikja mint motorjjjjjjjjjjjjja, de legalább közelebb peckázik errefelé lehet és is kijárok majd keszegelni
pedig jó hangja lehet
ezt most be bukta
ha írtál volna egy elérhetőséget akkor lenne idom is,
Helló!
Rászántam magam a dob eladásra. Van akit érdekelne? 2001-esről van. Nem horpadt. Használt.
Árat nem tudok. 2001es jobb oldalidomot beszámolok -szín mind1.
Mármint a B-n ami neked volt!
Sajna csak volt.
Na de mikor lesz????
A Km óra biztos nem mutatott sokat mert spirálos és az első kerék hajtja!
Vagy csak a faziékhoz megy a bekötőúton az ugyanezt produkálja

Valamikor még rég amikor iváncsára mentem hozzá húztam neki, mondom halják a faluba, hogy megjöttem
Visított a szerencsétlen a fordulat az egekben a km mutató majd megtekeredet a motor meg szinte egy helyben
Előszőr hirtelen az futott áz az agyamon, hogy kinyiffant a kuplung mert három teliben egyhelyben álltam
Ahogy visszaengeddtem a gázt aszt visszatapadt a kerék akkor meg majd kiugrott alólam
A poros út majdnem jég...
Bekente jóféle disznózsírral!
1.48-nál még a felváltás után is csak tolja a hátulját, egy normál motor meg megy kerékre................. akkor ?
vagy dróton van a gumi
Tekintettel arra, hogy egyesek polóban mászkálnak, vagy egy vékonyabb pulóverben, a hideg aszfaltot kizárnám. Sőt, minden növény meg a fű is zöld, de az elején van pár lehullott levél, így őszre tippelnék (a feltöltés is októberi, bár ez sokszor nem jelent semmit).
Szerintem akkora lánckerék van rajta hátul, mint egy malomkerék. Amikor 120-szal tolja óra szerint, akkor az közel sincs annyi...
Átétel vagy hideg aszfalt....
nos ki tudja mi a trükk hogy egy 600 ilyet tud?
te meg hogy rohadná meg az ucca öregasszonyival együtt...