nos segítséget kérnék. opel astra F 1.7D szervízkönyv vagy leírás vagy service manual kellene nekem. van egy érzékelő a szűrőházon meg szeretném tudni miként mikor működik. ugyanis a méréseim szerint beszart és nincs szűrő fűtésem, ami a -15c fokos gázolajnál igen bajos, azt nem tudja meg emészteni a mechanikus adagoló.
valaki tud segíteni?
Helló!
Rászántam magam a dob eladásra. Van akit érdekelne? 2001-esről van. Nem horpadt. Használt.
Árat nem tudok. 2001es jobb oldalidomot beszámolok -szín mind1.
Vagy csak a faziékhoz megy a bekötőúton az ugyanezt produkálja
Valamikor még rég amikor iváncsára mentem hozzá húztam neki, mondom halják a faluba, hogy megjöttem
Visított a szerencsétlen a fordulat az egekben a km mutató majd megtekeredet a motor meg szinte egy helyben
Előszőr hirtelen az futott áz az agyamon, hogy kinyiffant a kuplung mert három teliben egyhelyben álltam
Ahogy visszaengeddtem a gázt aszt visszatapadt a kerék akkor meg majd kiugrott alólam
A poros út majdnem jég...
Tekintettel arra, hogy egyesek polóban mászkálnak, vagy egy vékonyabb pulóverben, a hideg aszfaltot kizárnám. Sőt, minden növény meg a fű is zöld, de az elején van pár lehullott levél, így őszre tippelnék (a feltöltés is októberi, bár ez sokszor nem jelent semmit).
Szerintem akkora lánckerék van rajta hátul, mint egy malomkerék. Amikor 120-szal tolja óra szerint, akkor az közel sincs annyi...
valaki tud segíteni?
Rászántam magam a dob eladásra. Van akit érdekelne? 2001-esről van. Nem horpadt. Használt.
Árat nem tudok. 2001es jobb oldalidomot beszámolok -szín mind1.
Sajna csak volt.
Na de mikor lesz????
Valamikor még rég amikor iváncsára mentem hozzá húztam neki, mondom halják a faluba, hogy megjöttem
Visított a szerencsétlen a fordulat az egekben a km mutató majd megtekeredet a motor meg szinte egy helyben
Előszőr hirtelen az futott áz az agyamon, hogy kinyiffant a kuplung mert három teliben egyhelyben álltam
Ahogy visszaengeddtem a gázt aszt visszatapadt a kerék akkor meg majd kiugrott alólam
A poros út majdnem jég...
Szerintem akkora lánckerék van rajta hátul, mint egy malomkerék. Amikor 120-szal tolja óra szerint, akkor az közel sincs annyi...